15.4 C
Blanes
Cantata de Randa

La Cantata Randa de la lloretenca Neus Dalmau, al Palau de la Música de Barcelona

Les persones que vulguin veure l'obra el 28 de gener han de saber que hi haurà autocars gratuïts des de Lloret fins a Barcelona. Cal adreçar-se al Disc Club.

Cantata de Randa

Darreres Notícies

L’obra Cantata de Randa, creada conjuntament entre l’artista lloretenca Neus Dalmau i el compositor i director d’orquestra Salvador Brotons, es presenta la setmana vinent a Barcelona. En concret, serà el dimarts, 17 de gener, al Palau de la Música Catalana.

La cantata va néixer al poblat de Puig de Castellet, des d’on Neus Dalmau va veure Mallorca i va tenir una inspiració, ja que en aquesta illa és on hi ha la muntanya de Randa, un indret que Ramon Llull va fer servir per escriure part de la seva obra. I és que Cantata de Randa està dedicat a l’escriptor de qui el 2016 s’han celebrat els 700 anys de la seva mort. La música s’acompanya de la veu de l’actriu Sílvia Bel, que fa de narradora de l’obra.

L’obra magna de Neus Dalmau i Salvador Brotons, amb l’actriu Sílvia Bel, l’Orquestra Simfònica de Balears i l’Orfeó Català, s’estrenarà el 21 de gener a Mallorca i el dia 28 a Barcelona. La lloretenca està molt contenta d’haver aconseguit aquesta fita.

La Cantata de Randa és una peça per a orquestra, cor mixt, soprano, baríton i dues veus que reciten. L’obra ja es va presentar a principis del 2016 a Lloret i abans de representar-se a Barcelona, es donarà a conèixer, en roda de premsa, al mateix Palau de la Música. Serà dimarts que ve.

Les persones interessades en veure la Cantata Randa el 28 de gener a Barcelona han de saber que l’Ajuntament i Autocars Canals ofereixen servei d’autocar gratuït. Per apuntar-se i rebre ajuda per comprar les entrades cal adreçar-se al Disc Club, al carrer Rector Coch.

D’altra banda, Neus Dalmau ha recordat que aquest dissabte a les 17 hores els Cantaires de la Casa del Mar es trobaran de nou al Museu del Mar.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist