Dilluns, 25 gener 2021
6.1 C
Lloret de Mar
Uns dels víkings de l'Ajuntament

La Casa de la Vila, Benestar i Família i Esports es disfressen amb motiu del Carnaval

A la Casa de la Vila van de víkings, a Benestar i Família de la pel·lícula Grease i a Esports simulen una competició.

Uns dels víkings de l'Ajuntament

Darreres Notícies

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 25 de gener (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 25 de gener de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Tres dependències municipals s’han disfressat aquest matí per celebrar el Carnaval. De fet, una d’elles agrupa diferents departaments: són tots els de la Casa de la Vila, que des de fa tres anys s’uneixen per disfressar-se plegats. Cristina Agustí ens ha explicat que van de víkings.

A Benestar i Família s’han disfressat una dotzena de treballadors, que s’han ambientat en la pel·lícula Grease, segons Pili Jiménez.

L’altra dependència que participa al concurs d’aquest any és la d’Esports, que va guanyar l’any passat. Jordi Roura ha explicat que simulen una competició.

El concurs coincideix amb el concurs general de disfresses al lloc de treball. Tots els premis es lliuraran diumenge a la nit, a la mitja part del ball de Carnaval.

 

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.