13.7 C
Lloret de Mar
Chus Garcia en una competició (Igor Díez)

Chus Garcia afronta amb ambició el Campionat de Catalunya de Natació adaptada

El lloretenc nedarà en les modalitats dels 200 i els 50 metres lliures, els 50 metres esquena i els 50 metres braça.

Chus Garcia en una competició (Igor Díez)

Darreres Notícies

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Miguel Molina, amb l’equip Iron Lynx, guanya les 4 hores de Barcelona

El pilot lloretenc, juntament amb els italians Matteo Cressoni i Rino Mastronardi, va pujar a l’esglaó més alt del podi.

200 persones participen en la campanya de donació de sang a Lloret de Mar

Al Centre Cívic del Rieral, es van registrar 51 donacions i 8 oferiments, mentre que al Teatre, es van fer 116 donacions i 19 oferiments.

L’Institut Rocagrossa organitza una jornada per conèixer la formació professional dual

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí: de 9h a 13h.

L’escola Immaculada Concepció participa al concurs VideoMAT, amb alumnes de Primària

En aquest certamen, els alumnes posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn a través de vídeos.

El lloretenc Chus Garcia afronta aquest cap de setmana el Campionat de Catalunya de Natació adaptada. La cita, que se celebrarà a Terrassa, comptarà amb els millors nedadors i equips del territori català.

Chus Garcia, que competeix amb el Centre Natació Mataró, nedarà en les modalitats dels 200 i els 50 metres lliures, els 50 metres esquena i els 50 metres braça. Assenyala que arriba en un “bon nivell de forma” i que vol millorar les seves marques, per sumar punts que ajudin l’equip a guanyar la competició.

Jesús Garcia
Jesús Garcia, a l’entrevista del programa AMB VEU PRÒPIA

El Centre Natació Mataró és un dels favorits de la prova, ja que ha estat el guanyador de les últimes edicions. L’objectiu d’aquest any és tornar a vèncer.

Chus Garcia neda de manera competitiva des del 2017 amb el Centre Natació Mataró. Però va començar a practicar aquest esport de ben petit, quan tenia tres anys, per recomanació dels metges. Aquest cap de setmana, en el Campionat de Catalunya de Natació adaptada a Terrassa, afronta una nova competició més amb la intenció de tornar a guanyar, com ha fet amb el seu equip en els últims anys.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.