11.8 C
Lloret de Mar

Anna Sabariego, campiona de Catalunya de natació adaptada

Ha estat en la prova dels 100 metres esquena, en el campionat d'estiu celebrat a Marató.

La nedadora Anna Sabariego
La nedadora Anna Sabariego

Darreres Notícies

La lloretenca Anna Sabariego s’ha proclamat campiona de Catalunya en la prova dels 100 metres esquena, en el Campionat d’estiu de natació adaptada celebrat dies enrere a Mataró. A més, la nedadora ha obtingut una medalla de plata en la prova dels 50 metres esquena.

servicios profesionales jimenez

L’esportista, que competeix amb el Club Natació Mataró, ha tornat amb força després d’una lesió que l’ha impedit entrenar amb normalitat al llarg de quatre mesos. Els resultats han estat molt positius. A més de les dues medalles, la lloretenca també va poder rebaixar la seva marca en els 50 metres braça.

medalles obtingudes per Anna Sabariego al campionat de Catalunya
medalles obtingudes per Anna Sabariego al campionat de Catalunya

Anna Sabariego es mostra molt satisfeta per haver obtingut les dues medalles després del temps d’inactivitat i destaca que en la prova dels 50 metres esquena es va enfrontar a una campiona del món.

“Després d’haver estat sense entrenar durant quatre mesos per una lesió, els resultats han estat bons, en 100 esquena he guanyat l’or, he baixat segons en els 50 braça i en 50 esquena he fet una segona posició contra una campiona del món”, exposa Sabariego.

La lloretenca ja pensa en la pròxima temporada, en què els objectius seran aconseguir marques mínimes que li permetin participar en un Europeu o en un Mundial.

spot_img

El + Vist