13.9 C
Lloret de Mar
Pistola Taser

Ciutadans presenta una moció per demanar que la Policia Local de Lloret disposi de pistoles Taser

Es tracta d'una arma elèctrica, no letal, que provoca descàrregues, deixant immòbil de manera temporal el delinqüent.

Pistola Taser

Darreres Notícies

Què es pot fer i què no a partir de diumenge, sense toc de queda ni estat d’alarma

Les mesures aprovades entraran en vigor aquest 9 de maig, quan decaigui l'estat d'alarma, i s'aplicaran durant quinze dies.

‘El inocente’, rodada en part a Lloret, número 1 de Netflix

A la vila es van enregistrar unes escenes a la plaça del Carme, al passeig marítim i l'interior del restaurant Orient Express, entre altres localitzacions.

Yagi Color, la nova aventura empresarial de dos empresaris turístics de Lloret

La Cristina Marcos i en Ryan Algar engeguen aquest projecte, després que la crisi per la Covid hagi reduït el rendiment dels seus negocis del sector del turisme.

Lloret de Mar es promociona als mercats europeus amb accions en format virtual

Durant les últimes setmanes Lloret Turisme ha participat en jornades professionals i sessions de treball amb professionals de Polònia, Bèlgica i Espanya.

L’alumna Meghna Nihalani (Coll i Rodès), al quadre d’honor de les Olimpíades d’Economia

Estudia Segon de Batxillerat i ha estat la desena classificada, en entrar al top 10 d’un total de 63 participants de Catalunya.

Ciutadans vol que la Policia Local de Lloret disposi de pistoles Taser. El grup municipal a l’oposició presentarà una moció en el ple de dilluns vinent per portar a debat la necessitat de dotar els cossos policials de la vila d’aquesta arma.

El regidor de Cs Julio Gutiérrez explica que es tracta d’una arma elèctrica, no letal, que provoca descàrregues, deixant immòbil de manera temporal el delinqüent. Julio Gutiérrez insisteix en què l’ús d’aquestes pistoles no és perillós i, a més, considera que contribueix a millorar la imatge dels cossos de seguretat a l’hora de reduir una persona.

En concret, la moció proposa l’adquisició de tres pistoles elèctriques, amb l’objectiu de “facilitar el treball i reduir els riscos”. A més, es farien uns cursos de formació, aprofitant que hi ha efectius a la policia que estan familiaritzats amb aquesta eina. Segons la formació taronja, la Policia Local veu amb bons ulls la proposta.

Ciutadans considera “recomanable” la incorporació de les pistoles Taser perquè assegura que Lloret té un alt volum de població flotant i això exigeix majors esforços. A més, la formació taronja recorda que ja hi ha municipis propers a la vila que han incorporat aquesta eina i les valoracions han estat molt positives. També les tenen els Mossos d’Esquadra i, segons Cs, la Policia Nacional les ha sol·licitat.

- Publicitat -

El + Vist

Miguel Molina (Ferrari) fa podi a Bèlgica, a la primera cursa del Campionat del Món de Resistència

El pilot lloretenc, amb el brasiler Daniel Serra com a nou company d’equip, ha iniciat una nova temporada en aquesta categoria, després de la victòria que va obtenir fa dues setmanes en les 4 hores de Barcelona.