26.2 C
Lloret de Mar
Un gran percentatge dels turistes britànics viatgen a través de turoperadors (HOSTELTUR)

Comença la temporada amb la incertesa del turisme britànic

El Regne Unit ha qualificat tot l’Estat espanyol amb el semàfor ambre i això dificulta que vingui aquest mercat. L'alcalde, però, assegura que Lloret està ben preparat per quan arribin.

Un gran percentatge dels turistes britànics viatgen a través de turoperadors (HOSTELTUR)

Darreres Notícies

Lloret de Mar prepara la temporada amb la incertesa de si podrà rebre turisme britànic. El Regne Unit ha qualificat tot l’Estat espanyol amb el semàfor ambre i això dificulta que aquest mercat pugui accedir a Lloret de Mar, on el turisme britànic és el segon mercat estranger més nombrós.

L’alcalde, Jaume Dulsat, reconeix que és negatiu per a la destinació, ja que abans de la pandèmia representava un 8% del total de turistes.

“Nosaltres ens basem en molts altres mercats també i, evidentment, és un 8% que afecta i que volem, però no hi podem fer res”

Jaume Dulsat

De totes maneres, l’alcalde està tranquil perquè assegura que Lloret ha fet la feina ben feta i no queda altre remei que esperar que tot millori.

“No podem evitar que un país digui que un tercer té un color determinat, per tant, estem a l’espera”

Jaume Dulsat

Caldrà veure si a final de mes la cosa canvia. El Regne Unit revisarà la llista de destinacions segures el 21 de juny i es començarà a aplicar el 28.

- Publicitat -
spot_img

El + Vist

spot_img