18 C
Lloret de Mar

Comencen les rebaixes de manera discreta tant a Lloret com al conjunt de Catalunya

El gerent de l'associació de comerciants, Francesc Alsina, apunta que el mal temps que ha fet durant la primavera ha afectat els descomptes de les rebaixes.

Rebaixes en una botiga de Lloret
Rebaixes en una botiga de Lloret

Darreres Notícies

Aquest cap de setmana, han començat, de manera oficial, les rebaixes d’estiu. El gerent de l’associació de comerciants, Francesc Alsina, apunta que el mal temps que ha fet durant la primavera ha afectat els descomptes de les rebaixes. És a dir, com que les botigues han venut menys de l’habitual durant els últims mesos, ara tenen menys marge per baixar els preus.

servicios profesionales jimenez

A més, els petits comerciants també creuen que els afecta el Mundial de futbol, que fa que moltes persones estiguin més pendents dels partits que d’anar de compres.

El gerent del sector també assenyala que, com que ara no hi ha un període marcat legalment, les grans marques ja fa setmanes que han començat les rebaixes i, a més, a través d’internet hi ha descomptes gairebé permanents. Tot plegat afecta el petit comerç, que ho té difícil per competir amb el preu.

En el conjunt de Catalunya, divendres les vendes van ser bones, però les valoracions generals de dissabte i diumenge han estat negatives per a les botigues de roba i calçat. En canvi, les gasolineres i la restauració han estat beneficiades, gràcies, sobretot, al bon temps. Ara, estan a l’expectativa de la primera setmana completa de rebaixes.

spot_img

El + Vist