17.6 C
Lloret de Mar

‘Concert per la Pau’, amb Horst Sohm i l’orquestra de cambra Johann Strauss

L'actuació, organitzada per la fundació Guitart, serà a benefici de la Fundació de Sor Lucía Caram.

El director Horst Sohm, al centre de la fotografia.
El director Horst Sohm, al centre de la fotografia.

Darreres Notícies

Avui, 12 d’agost, actuació solidària amb Horst Sohm, director de l’Orquestra de Cambra Johann Strauss, a Lloret de Mar. Es tracta del ‘Concert per la Pau‘, que organitza la fundació Climent Guitart.

Els fons es destinaran al programa per la pau de la Fundació Convent de Santa Clara de Sor Lucía Caram i a les diferents accions socials de la Fundació Climent Guitart, que centra la seva activitat en el foment i desenvolupament del turisme, així com contribueix al benestar general d’aquells sector de la població que són especialment vulnerables.

Sohm ha dirigit diverses orquestres, com la de París, la Mozart Festival i la Copernicus; i ha participat en prestigiosos festivals com els d’Hamburg, Berlín, París, Innsbruck o Santander. Durant els Jocs Olímpics del 92 va estrenar l’obra “Concert d’Empúries” per l’arribada de la Torxa Olímpica a Catalunya.

La presidenta de la fundació, Cristina Cabañas, destaca que els diners del sopar aniran a parar a la fundació de Sor Lucía Caram, en concret per comprar ambulàncies per a Ucraïna.

cartell concert per la pau
cartell concert per la pau

El programa es divideix en dues parts. La primera es centrarà en peces de Bach i Haydn. En la segona part, en canvi, es rendeix homenatge a Wagner i Piazzolla.

L’espectacle solidari de Horst Sohm i l’orquestra de cambra Johan Strauss s’ha previst aquest divendres, a les 20.30h, a l’església de Sant Romà. Les entrades valen 20 euros.

spot_img

El + Vist