18.8 C
Lloret de Mar
Eleccions de l'Ajuntament dels Infants

Es constitueix l’Ajuntament dels Infants aquest dilluns a la tarda, presidit per l’alcalde Dulsat

La sessió començarà a les 15 hores i l'objectiu és que els alumnes presentin les seves propostes i se n'esculli una per tirar endavant.

Eleccions de l'Ajuntament dels Infants

Darreres Notícies

L’alcalde, Jaume Dulsat, presidirà aquesta tarda la sessió constitutiva de l’Ajuntament dels Infants. Ho farà compartint la sala de plens amb 14 regidors especials: tenen 10 i 11 anys i representen els 350 alumnes de cinquè de primària de tots els centres de Lloret.

L’objectiu de l’Ajuntament dels Infants és que els alumnes de cinquè s’impliquin en la millora del seu entorn -que és el municipi de Lloret- i coneguin com funcionen unes eleccions, així com la feina que fan els regidors i l’alcalde a l’ajuntament. Per a Jaume Dulsat és un projecte molt enriquidor i motivador.

En la primera sessió de l’Ajuntament dels Infants, cadascun defensarà propostes de millora per a la vila que prèviament han triat a les seves aules. L’objectiu de la trobada d’avui, que comença a les tres de la tarda, és triar un d’aquests projectes. El consistori es compromet a dotar-lo de pressupost i fer-lo realitat, tot i que els alumnes descobriran que a vegades no tot el que es vol tirar endavant és possible.

Aquesta és ja l’onzena edició del projecte, que en anys anteriors ha permès crear els itineraris escolars segurs o s’ha reformat la plaça dels Germans Maristes (coneguda com la plaça de la Magnòlia). L’Ajuntament dels Infants arriba aquest any amb una novetat: es crea un blog on els alumnes poden seguir tot el procés i dir-hi la seva.

spot_img

El + Vist