Diumenge, 24 gener 2021
11.1 C
Lloret de Mar
Una de les terrasses de Lloret, aquest estiu

Cs de Lloret presentarà una moció per regular les terrasses a la via pública

Aquesta seria consensuada amb el sector de la restauració i mantenint l’ampliació actual. Segons el grup municipal a l’oposició és una mesura necessària que afecta uns 500 locals de Lloret de Mar.

Una de les terrasses de Lloret, aquest estiu

Darreres Notícies

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Lloret, un dels punts de pas de la Tradeinn Cursa contra el Càncer de Girona

L’objectiu és recaptar diners per a la lluita i les investigacions oncològiques, en un any en què la majoria d’ajudes s’han destinat a la pandèmia de la Covid-19.

Ciutadans presentarà una moció per regular la instal·lació de terrasses a la via pública. Aquesta seria consensuada amb el sector de la restauració i mantenint l’ampliació actual. Segons el grup municipal a l’oposició és una mesura necessària que afecta uns 500 locals de Lloret de Mar.

La formació taronja considera que les mesures que es van adoptar a causa de la pandèmia en relació amb les terrasses dels bars i restaurants no es van executar de la forma adequada, pel que fa a l’estètica, i és per aquest motiu que proposen unificar criteris. Tot i això, assenyalen que la regulació no ha de comportar que els locals perdin espai.

El portaveu del grup municipal, Jordi Hernández, demana al govern “que es posi a treballar d’immediat” per regular aquests canvis de cara al 2021 i no haver “d’improvisar”. Assegura que hi ha demanda veïnal.

A més, des de Ciutadans asseguren que aquest estiu s’ha registrat un nou perfil de turista, molt present a les terrasses. Es tracta de públic nacional, familiar i adult. En aquest sentit, creuen que és un bon moment per explorar una nova oportunitat per l’oferta turística de la destinació.

La moció que presenta Ciutadans, per regular la instal·lació de terrasses a Lloret, es debatrà en el pròxim ple, previst a finals de novembre.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.