20.1 C
Lloret de Mar
El grup de Ciutadans al ple del novembre del 2019

C’s proposa destinar el milió d’euros dels Pressupostos Participats a fer front a la crisi de la Covid-19

El portaveu, Jordi Hernández, creu que l’important és que, amb aquest gest, l’Ajuntament deixaria clar als veïns que està disposat a ajudar-los en el que faci falta.

El grup de Ciutadans al ple del novembre del 2019

Darreres Notícies

C’s demana al Govern municipal que destini el milió d’euros dels Pressupostos Participats a subvencions i ajudes per fer front a la crisi de la Covid-19. El portaveu, Jordi Hernández, creu que l’important és que, amb aquest gest, l’Ajuntament deixaria clar als veïns que està disposat a ajudar-los en el que faci falta.

El líder de la formació taronja explica que el milió d’euros dels Pressupostos Participats és una bona quantitat per crear un fons d’emergència.

Jordi Hernández afegeix que hi ha molts veïns de Lloret de Mar, tant empleats com empresaris i autònoms, que ho passaran malament arran de la crisi econòmica que s’està ocasionant per la crisi sanitària. I creu que és molt necessari aplicar el màxim de mesures possibles per pal·liar aquests efectes.

Aquests dies, des de l’Ajuntament es treballa amb la idea de poder celebrar un ple municipal de manera telemàtica i seria en aquesta sessió on C’s faria la proposta de manera formal.

Tot i que presentaran aquesta demanda i que creuen que caldrà revisar tot el pressupost del 2020 per adaptar-lo a la nova realitat, Jordi Hernández ha volgut remarcar la bona feina que considera que està fent l’equip de govern per fer front a la crisi sanitària i també a la crisi econòmica que se’n derivarà.

spot_img

El + Vist