13.1 C
Lloret de Mar
Busseig en un vaixell enfonsat (Associació de centres turístics subaquàtics Costa Brava Sub)

Cs reclama a l’Ajuntament que enfonsi un vaixell a la badia, tal com es va acordar per unanimitat

El 2016, el ple va aprovar, amb el suport de tots els grups, enfonsar un vaixell entre 30 i 40 metres per fomentar el busseig recreatiu.

Busseig en un vaixell enfonsat (Associació de centres turístics subaquàtics Costa Brava Sub)

Darreres Notícies

Cs reclama a l’Ajuntament que compleixi l’acord per enfonsar un vaixell a la badia destinat al busseig recreatiu. Una mesura que recordem que es va aprovar, per unanimitat, l’any 2016.

La regidora de Cs Nicole Raets lamenta que en el seu moment l’Ajuntament no fes res per tirar endavant el projecte, ja que estava tot a punt per poder-ho fer sense que tingués cap cost, segons Cs, per a les arques municipals.

“El 2016 ja hi havia un projecte per part del sector nàutic, hi havia una empresa gran de Barcelona que oferia un vaixell reparat, però lamentablement no es va fer res”

Nicole Raets

La ubicació d’aquest vaixell dependria de diversos factors, però segur que estaria entre 30 i 40 metres sota l’aigua.

“Es prepara el vaixell i la Generalitat i la Guàrdia Civil decideixen el lloc on enfonsar-lo i la idea és enfonsar-lo entre 20 i 30 metres, perquè serà un busseig recreatiu”

Nicole Raets

La formació taronja reivindica que seria un reclam turístic durant tot l’any, però, a més, assenyala que l’enfonsament de vaixells afavoreix a la creació d’esculls i contribueix a la recuperació de la flora marina.

La petició es farà al ple ordinari de dilluns que ve a través d’una moció.

spot_img

El + Vist