Divendres, 26 febrer 2021
11.3 C
Lloret de Mar
C's vol una oficina que informi afectats per les ocupacions il·legals (El Punt Avui)

C’s vol que es creï una oficina per informar sobre què fer en cas d’ocupació

La formació taronja ha presentat una moció que es debatrà al ple d'aquesta tarda, que comença a les 16.30 de manera virtual.

C's vol una oficina que informi afectats per les ocupacions il·legals (El Punt Avui)

Darreres Notícies

El Puntet ha col·laborat en una desena de projectes vinculats a la Covid-19 al llarg del 2020

El Punt d'Informació Juvenil ha presentat la Memòria del 2020, amb totes les dades dels seus serveis.

La Piscina de Lloret, seu del Campionat d’Espanya de Natació sincronitzada, del 12 al 15 de març

La competició, que es farà en les categories aleví i infantil, reunirà 600 persones, entre participants i acompanyants,.

Viajeros Callejeros i Optica’m exposaran els seus casos d’èxit en un seminari

El seminari, organitzat pel Servei d'Ocupació Municipal (SOM), es farà demà, de 10 a 12 hores, de manera virtual i serà gratuït.

Lloret de Mar és el municipi gironí on més s’han reduït els delictes el 2020

Segons l'estadística del Ministeri de l'Interior, la tendència és de descens arreu arran de les restriccions per la pandèmia. A Lloret, han caigut a menys de la meitat, passant de 3.507 a 1.629.

Felix Duchampt, triatleta olímpic, s’entrena a la Piscina de Lloret

El francès -que té pràcticament assegurada la plaça als Jocs Olímpics de Tòquio- està a Lloret preparant-se a consciència amb una desena d'esportistes d'elit.

C’s presenta una moció al ple d’aquesta tarda per la creació d’una oficina d’atenció i informació al ciutadà sobre l’ocupació per atendre els problemes de convivència veïnal.

El portaveu, Jordi Hernández, explica que les ocupacions d’habitatges han crescut arran de la pandèmia i creu que cal un servei que informi els veïns afectats sobre com han d’actuar en tot moment. La moció també reclama que hi hagi una línia d’atenció a través de WhatsApp per atendre les demandes veïnals de manera immediata.

A banda d’aquesta moció, al ple també es debatran les que van quedar pendents a l’última sessió i alguna altra de nova.

Per exemple, es parlarà sobre la inhabilitació del president Quim Torra, a través de dues mocions: una la presenten Junts per Lloret i ERC de manera conjunta. L’altra, la presenta Força Lloret, que també porta a ple una proposta per a la redacció d’un pla de millora i revitalització del nucli antic.

El PSC en presenta dues: una en relació a la gestió forestal d’acord amb el pla de prevenció d’incendis forestals 2020/2023 i una altra en favor de la protecció del sistema sanitari d’atenció primària.

El ple municipal recordem que començarà a dos quarts de cinc de la tarda i, atesa la situació de pandèmia, es farà de manera virtual. Es podrà seguir en directe a través de la pàgina web de la ràdio i pel Facebook Live.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.