17.8 C
Lloret de Mar

Cs vol que l’Ajuntament aporti 10.000 euros per als damnificats per l’erupció del volcà de La Palma

És una de les mocions que presenta la formació al ple d'avui. L'altra proposta demana la creació de passos de vianants sobre elevats i reductors de velocitat al Passeig Marítim i a l’Avinguda Just Marlès.

El volcà de La Palma (EFE)
El volcà de La Palma (EFE)

Darreres Notícies

Torna la normalitat al plenari de l’Ajuntament de Lloret. Aquesta tarda, es tornarà a permetre la presència de públic a la sala de plens, en la sessió que començarà a les sis de la tarda i que comptarà amb 13 punts a l’ordre del dia.

servicios profesionales jimenez

Dos d’aquests punts són mocions que presenta Ciutadans. El grup amb més representació de l’oposició demanarà que el ple manifesti suport a una subvenció econòmica per als damnificats per l’erupció del volcà a l’illa de La Palma.

La proposta és destinar una partida de 10.000 euros per a les famílies afectades, tal com ha detallat el portaveu de Ciutadans a Lloret, Jordi Hernández.

“Davant d’una situació tan gran com la dels nostres compatriotes de La Palma, no podem mirar a un altre costat i hem de mostrar la nostra solidaritat”

Jordi Hernández

La segona de les mocions que presenta la formació taronja demana la instal·lació de passos de vianants sobre elevats i reductors de velocitat al Passeig Marítim i a l’Avinguda Just Marlès.

Jordi Hernández assenyala que cal evitar la inseguretat que provoquen els vehicles que passen per aquesta via a altes velocitats.

“Volem evitar imatges que veiem cada any, amb vehicles a altes velocitats, amb la inseguretat que això provoca”

Jordi Hernández

La resta de punts de l’ordre del dia fan referència a qüestions relacionades amb el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal, l’aprovació i modificació de determinades ordenances fiscals pel 2022, una proposta de modificació de crèdit, i l’inici i aprovació de l’expedient de contractació del servei de neteja d’edificis i equipaments municipals.

Com diem, serà una sessió especial, perquè es recupera la normalitat i es permetrà la presència de públic; feia més d’un any i mig que això no passava a la vila.

L’únic requisit és que el públic ha de portar posada la mascareta en tot moment, seguint la normativa vigent actual antiCovid. Els 21 regidors s’asseuran a la taula i el públic, a les cadires de la sala de plens. Els veïns podran fer preguntes, sempre que estiguin vinculades amb els continguts de la sessió. 

El ple, que començarà a les sis de la tarda, es podrà seguir igualment a distància, a través dels canals habituals de Nova Ràdio Lloret.

spot_img

El + Vist