30.1 C
Lloret de Mar
El menjador escolar de l'Institut Escola (AMPA IE)

Cs vol que s’atorguin les beques menjador per als mesos de 2022 a les persones amb dues propietats

La formació assenyala que hi ha famílies que podran percebre beca el curs 2022-23 però creu que també l'haurien de rebre els mesos del 2022 del vigent curs.

El menjador escolar de l'Institut Escola (AMPA IE)

Darreres Notícies

Cs porta a ple una moció per reclamar que es reobri el procés per atorgar beques menjador municipals per al 2022.

Els taronges recorden que la lletra petita de la convocatòria assenyalava que les persones amb més d’una propietat no podien percebre cap ajut per al menjador escolar dels seus fills. Això incloïa els veïns que tinguessin, per exemple, un pis i un pàrquing o un pis i un traster. Un requisit que Cs considerava injust.

Per això la formació va pactar amb l’equip de govern, de cara a les ordenances fiscals del 2022, que es retirés aquesta puntualització de la convocatòria de les beques. Això serà així de cara al curs vinent, però Cs planteja que la rectificació beneficiï els veïns també per aquest curs.

“Nosaltres ens plantegem: què passa amb les beques 2021-2022 en les quals, si s’haguessin presentat el gener del 2022, encara tindrien dret aquestes famílies a tenir la beca?”

Jordi Hernández

Per tant, Cs vol que els departaments municipals corresponents convoquin les beques menjador per als mesos del 2022 del curs escolar vigent.

L’ordre del dia compta, en total, amb 18 punts. El ple començarà a les sis de la tarda, a la sala d’actes de l’Ajuntament i, com és habitual, es podrà seguir en directe pels diversos canals de NRLL. 

spot_img

El + Vist