17.4 C
Lloret de Mar
Representants de C's

C’s vol una regulació estatal dels habitatges d’ús turístic i no deixar-ho en mans dels Ajuntaments

S'ha reunit amb la Plataforma d'HUTs en un acte de campanya, amb la presència del candidat del partit al Congrés dels Diputats per Girona, Héctor Amelló.

Representants de C's

Darreres Notícies

Ciutadans s’ha reunit aquest dimarts amb la Plataforma d’Habitatges d’Ús Turístic de Lloret. Ha estat en un acte de campanya per a les eleccions d’aquest diumenge, 10N, amb la presència del candidat del partit al Congrés dels Diputats per Girona, Héctor Amelló.

Sobre la problemàtica dels HUTS, la formació taronja considera que cal una regulació en el marc de tot l’Estat i asseguren que és un tema que no s’ha de deixar en mans dels ajuntaments.

Ciutadans també ha parlat de turisme i ha exposat que les darreres temporades han estat complicades. Entre els motius, apunten a la “inestabilitat política i social que hi ha a Catalunya”, l’obertura d’altres destinacions o la fallida de Thomas Cook. En aquest sentit, proposen noves mesures per afavorir el turisme, com l’anomenat pla Horizonte 2030, per tal que el sector pugui modernitzar-se.

Segons el candidat, des de Ciutadans tenen bones expectatives de cara a les eleccions del 10N i esperen que Héctor Amelló pugui entrar al Congrés dels Diputats. En els anteriors comicis, es van quedar a 4.000 vots de tenir el representant per Girona, però consideren que en aquesta ocasió el podran assolir.

spot_img

El + Vist