19.2 C
Lloret de Mar
L'avinguda Just Marlès, avui, sense els separadors

Dos infractors trenquen els separadors vials de l’avinguda Just Marlès i s’han de retirar

L'Ajuntament lamenta l'incivisme d'aquests conductors i estudiarà quines mesures cal prendre per garantir la seguretat de conductors i vianants.

L'avinguda Just Marlès, avui, sense els separadors

Darreres Notícies

L’Ajuntament ha hagut de retirar els separadors vials que havia col·locat, fa pocs dies, a l’avinguda Just Marlès.

Els aparells estaven situats a l’encreuament amb el carrer Torrentó i l’objectiu era impedir les infraccions de conductors incívics que travessaven la doble línia contínua. El regidor de Mobilitat, Cristian Fernández, explica que amb pocs dies s’han comès dues infraccions que han trencat els separadors.

On hi havia els separadors vials (NRLL)

Cristian Fernández lamenta l’incivisme d’aquests conductors, que han fet palesa la problemàtica en aquest tram de la riera. Ara la Comissió de Vialitat haurà d’avaluar els fets i decidir si es tornen a col·locar aquests mateixos elements o si es pren alguna altra mesura per garantir la seguretat en aquesta zona.

Un dels separadors (NRLL)

El regidor ha matisat que els dos infractors van ser identificats i sancionats. De fet, un d’ells va cometre la maniobra imprudent davant d’un cotxe de la Policia Local.

Cristian Fernández ha insistit en què estudiaran quines mesures de seguretat cal prendre en aquest tram de l’avinguda Just Marlès per garantir la seguretat de conductors i vianants.

spot_img

El + Vist