14.8 C
Lloret de Mar

El Carnaval de Lloret arriba aquest cap de setmana amb una 12a d’activitats programades

Un dels plats forts, sens dubte, serà el concert d'Els Catarres, Capinàs i Overdose Band. Tot plegat, complementat amb el Birrestoltes de Joventut Sa Romana.

Cartell de Carnaval
Cartell de Carnaval

Darreres Notícies

Aquest divendres comença la celebració del Carnaval a Lloret de Mar, amb la peculiaritat que aquesta serà la 40a edició. El programa ofereix una dotzena d’activitats.

Un dels plats forts, sens dubte, seran els concerts que es faran dissabte a la nit a la plaça Germinal Ros, davant del Teatre. El regidor de Cultura i Festes, Albert Robert, explica que a banda d’Els Catarres, actuaran dos grups de versions: Capinàs i Overdose Band. Tot plegat, complementat amb el Birrestoltes de Joventut Sa Romana.

Però l’activitat estrella del Carnaval és, cada any, la gran rua, que a Lloret es fa dissabte (a les quatre de la tarda) i diumenge (a les dotze del migdia). La desfilada comença al passeig de Camprodon i Arrieta i passa pel passeig Verdaguer, el passeig Agustí Font i l’avinguda Just Marlès, per acabar a l’avinguda del Rieral.

Abans dels concerts i la gran rua, però, aquest divendres hi haurà el concurs de disfresses al lloc de treball, la rua de les escoles, l’arribada del Carnestoltes i la 32a edició del Ball de Carnaval. De cara a dissabte, al matí hi haurà el concurs de disfresses al carrer, a la tarda la gran rua i al vespre el Birrastoltes i els concerts de Carnaval.

https://www.facebook.com/CostaBravaSud/videos/606543703141603/?t=3

Per diumenge, al matí tornarà a sortir la Gran Rua; a la tarda, a partir de les cinc a la plaça Germinal Ros, dos espectacles infantils, Ai Carai i Xip Xap; i a la nit, a partir de les deu, l’entrega de premis dels diferents concursos del cap de setmana. Per últim, i com es fa tradicionalment, el punt final al Carnaval a Lloret es posarà dimecres, 6 de març, amb l’enterrament de la sardina, que l’Ajuntament espera que també sigui concorregut.

El programa d’actes del Carnaval 2019 es pot visitar a la pàgina web de l’Ajuntament, on també s’especifiquen els actes de Blanes i Tossa de Mar.

spot_img

El + Vist