14.9 C
Lloret de Mar
Una mujer fantástica

El cineclub Adler projecta ‘Una mujer fantástica’, dins de la programació sobre visibilitat ‘trans’

Amb aquesta projecció (avui, 21 hores), el Teatre complementarà la representació de l'obra 'Kassandra', que arriba aquest divendres.

Una mujer fantástica

Darreres Notícies

El Teatre de Lloret organitza una programació per fer visible la transsexualitat. En aquesta línia, divendres arriba a la vila l’obra Kassandra, dirigida per Sergi Belbel i interpretada per Elisabet Casanovas; i avui mateix el Cineclub Adler projecta la pel·lícula Una mujer fantàstica.

El president de l’entitat, Joan Moret, explica que, precisament, l’argument se centra en la voluntat de la protagonista que se la reconegui com a dona.

L’any passat, Una mujer fantástica va guanyar l’Òscar a la millor pel·lícula estrangera. La direcció recau en el jove xilè Sebastián Lelio. La protagonista és l’actriu transsexual Daniela Vega, que dona vida a la Marina, una dona també trans que veu morir la seva parella d’una manera inesperada. La pel·lícula es podrà veure avui, a les nou de la nit, al Teatre de Lloret i l’entrada és gratuïta.

Com diem, la programació sobre la visibilitat trans seguirà divendres amb l’espectacle Kassandra, que, en paraules de l’actriu Elisabet Casanovas, parla de la transsexualitat, però també de la prostitució i de la figura de la refugiada, entre altres coses.

spot_img

El + Vist