17.1 C
Lloret de Mar
Romà Codina i Cristina Cabañas

El Club d’Economia demana que Lloret es connecti a la C-32

El Club d’Economia de Lloret reclama a l’alcalde que es tirin endavant les infraestructures viàries pendents que són importants per al municipi, com la C-32 i la N-II.

Romà Codina i Cristina Cabañas

Darreres Notícies

El Club d’Economia de Lloret reclama a l’alcalde que es tirin endavant les infraestructures viàries pendents que són importants per al municipi. En aquest sentit, se centra en l’arribada de la C-32 a Lloret i en l’acabament de l’N-II.

La presidenta de l’entitat, Cristina Cabañas, és conscient que aquests projectes no són competència de l’Ajuntament, però el Club pretén fer d’altaveu entre el sector empresarial de la vila i el Govern municipal. Tot i així, també han fet contactes amb les administracions supramunicipals per reclamar-los el mateix.

De fet, el Consistori i la Mesa del Turisme també treballen en aquesta direcció. El motiu és que per als empresaris de Lloret és fonamental que la destinació, una de les més importants de Catalunya, tingui uns bons accessos per facilitar l’arribada dels turistes. Per això, amb l’objectiu d’aconseguir una connexió directa entre Lloret i l’autopista C-32, es va crear el Club d’Economia fa 25 anys. Actualment compta amb 33 socis.

A la reunió amb l’alcalde, l’entitat també li va demanar l’ampliació de les places d’aparcament i que l’Ajuntament s’impliqui més per impulsar el turisme provinent de la resta de l’Estat i, sobretot, per recuperar el turisme rus, que aquesta temporada s’espera que baixi.

spot_img

El + Vist