18.8 C
Lloret de Mar
Julio Cabrera i Jorge Ribalaigua

El fill de Constantí Ribalaigua, Jorge, i el prestigiós cocteler Julio Cabrera visiten Lloret

Coincidint amb la Fira dels Americanos, han fet una masterclass a un centenar alumnes de la vila, alguns dels quals són futurs coctelers.

Julio Cabrera i Jorge Ribalaigua

Darreres Notícies

Difondre el llegat de Constantí Ribalaigua, lloretenc i pioner en l’art de la cocteleria. Qui, des del bar La Floridita, de Cuba, va perfeccionar el daiquiri fins a situar-lo al podi dels millors còctels del món.

D’això ha tractat en bona part la master class que han ofert uns personatges singulars aquest dijous a Lloret de Mar. A davant d’un centenar d’alumnes de la vila, i futurs possibles coctelers, han parlat el fill de Ribalaigua, Jorge, vingut expressament des dels Estats Units Julio Cabrera, prestigiós cocteler cubà afincat a Miami. Té molt clar el llegat d’en Constantí.

Els impulsors d’aquesta ‘master clas’ són els historiadors lloretencs Montse Sala i David Barba. La presentació s’ha repetit aquest dijous amb empresaris i durant el cap de setmana es farà una festa per presentar dos cóctels nous –el Delamar i el Bella Dolores-, així com una demostració a Barcelona.

spot_img

El + Vist