14.3 C
Blanes
L'alcalde, Jaume Dulsat

El Govern acorda impulsar el Pla de reconversió turística de Lloret

La mesura integra els departaments de Territori, Agricultura, Interior, Governació i Empresa.

L'alcalde, Jaume Dulsat

Darreres Notícies

La Generalitat ha acordat aquest dimarts impulsar el Pla de renovació turística de Lloret de Mar integrant-hi els departaments de Territori i Sostenibilitat, d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, d’Interior i de Governació i Relacions Institucionals, a banda del departament d’Empresa i Ocupació.

Mitjançant aquest acord, el Govern assumeix l’impuls de les previsions del Pla Operatiu que corresponguin a la Generalitat a través d’una Comissió integrada per representants de tots aquests departaments. L’objectiu és integrar-los i concretar l’execució de les diverses actuacions previstes al programa.

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, assenyala que l’acord de govern dóna impuls i cobertura al projecte. Amb aquest reconeixement per part de la Generalitat, el Pla Operatiu de Turisme entra en una fase d’impuls, que permetrà, entre d’altres, anar executant ja un seguit d’actuacions. Jaume Dulsat avança que la primera que volen executar és acabar de connectar tota la costa de Lloret a través de camins de ronda.

Si bé aquesta és una actuació concreta, d’altres més genèriques que inclou el Pla Operatiu de Turisme són les jornades amb urbanistes que hi haurà el mes vinent o bé la sessió de treball ‘Repensa Lloret’ que tindrà lloc el proper 4 de novembre.

La finalitat de tot plegat és treballar a tres bandes, entre Ajuntament, empresaris i Generalitat, per renovar i millorar la destinació.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist