13.7 C
Lloret de Mar
La carpa, avui al mercat setmanal del Rieral, on hi passa molta gent cada dimarts.

El mercat del Rieral acull una carpa per fomentar l’estalvi energètic a casa

L'estand s’emmarca dins d’un programa d’estalvi i eficiència energètica de la Diputació de Girona, al qual s’hi ha sumat l’Ajuntament de Lloret.

La carpa, avui al mercat setmanal del Rieral, on hi passa molta gent cada dimarts.

Darreres Notícies

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Miguel Molina, amb l’equip Iron Lynx, guanya les 4 hores de Barcelona

El pilot lloretenc, juntament amb els italians Matteo Cressoni i Rino Mastronardi, va pujar a l’esglaó més alt del podi.

200 persones participen en la campanya de donació de sang a Lloret de Mar

Al Centre Cívic del Rieral, es van registrar 51 donacions i 8 oferiments, mentre que al Teatre, es van fer 116 donacions i 19 oferiments.

L’Institut Rocagrossa organitza una jornada per conèixer la formació professional dual

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí: de 9h a 13h.

L’escola Immaculada Concepció participa al concurs VideoMAT, amb alumnes de Primària

En aquest certamen, els alumnes posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn a través de vídeos.

El mercat del Rieral ha acollit aquest matí una parada informativa sobre estalvi energètic. Fins a les 13h, els veïns han trobat una carpa que recrea amb maquetes els diferents espais d’un habitatge per saber quins aparells gasten més i com evitar despeses innecessàries. També han pogut conèixer un seguit de mesures per adoptar un consum responsable.

La regidora de Medi Ambient, Marina Nicolàs, assenyala que la parada es posa al mercat setmanal “per arribar a més gent, resoldre dubtes, entendre la factura de la llum i saber com estalviar més en el consum d’energia”.

Veïns, interessant per les mesures d’estalvi, avui a la parada del mercat.

La carpa s’emmarca dins d’un programa d’estalvi i eficiència energètica de la Diputació de Girona, al qual s’hi ha sumat l’Ajuntament de Lloret. Compta amb unes quantes sessions informatives, que permeten resoldre dubtes, entendre al detall la factura elèctrica, com funcionen els comptadors o quines companyies hi ha.

L’estand, al detall.

L’estand s’ha situat al mig del mercat del Rieral, al costat de la màquina de recuperació d’envasos.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.