8.3 C
Lloret de Mar

‘La construcció d’un simulacre’ d’Adrià Gamero arriba a Lloret

L'exposició d'aquest jove artista olotí explora l’entorn físic i el paisatge, quines representacions en fem i com influeixen en el nostre imaginari.

Adrià Gamero, amb l'exposició 'La construcció d'un simulacre'.
Adrià Gamero, amb l'exposició 'La construcció d'un simulacre'.

Darreres Notícies

Una nova exposició ha obert les portes a la Biblioteca de Lloret. ‘La construcció d’un simulacre’, de l’artista Adrià Gamero, busca reflexionar sobre el territori i les imatges que el representen.

servicios profesionales jimenez

Posa èmfasi en el paisatge i en la mateixa creació del paisatge a partir de representacions artístiques.

L’autor explica que “em fixo en imatges que representen el territori gironí, a través de les obres imagino com aquestes imatges estan construïdes per reconstruir-les de nou i que mostrin les estructures que les sostenen”.

Gamero -nascut l’any 1988 a Olot i treballant a cavall d’aquesta població i Barcelona- va ser el guanyador de la 18a convocatòria del programa ‘Exposicions Viatgeres’ amb aquest projecte.

L’exposició ‘La construcció d’un simulacre’, que ha obert les portes aquest cap de setmana a la Casa de la Cultura, es pot visitar fins a finals del mes de gener. L’horari de visites és matins i tardes entre setmana, i dissabte al matí, de 10 a 14h

spot_img

El + Vist