9.2 C
Lloret de Mar
Una senyora, regulant la temperatura de casa seva.

L’Ajuntament participa en una sessió sobre estalvi energètic, oberta a tothom

Jornada organitzada per la Diputació de Girona, tractarà sobre com entendre la factura de la llum.

Una senyora, regulant la temperatura de casa seva.

Darreres Notícies

Així ha estat la Festa de la Cultura Lloretenca més insòlita

La gala va incloure els premis que no es van poder donar el 2020 per la pandèmia.

Lloret de Mar informa prop de 100 empresaris sobre els fons europeus de recuperació postCovid

Amb la voluntat de treballar el sector públic i privat plegats, per poder obtenir una de les línies de subvenció per a destinacions madures.

La Biblioteca, El Puntet i Can Saragossa expedeixen un total de 356 IdCATs al mes de març

A l’Oficina d’Informació i Informació Ciutadana (OIAC) se n’han fet 1.319, per la qual cosa el total es situa en 1.675 expedicions d’IdCATs.

S’obren les inscripcions de la 5a Night Trail, prevista el 26 de juny a Lloret de Mar

La prova compta amb dues distàncies: 7 km, una modalitat apta per a tothom, i una altra de 16 km, més exigent.

Últimes places per al Torneig de Pàdel Renault, que espera reunir 80 parelles

La 1a edició de la competició -amb categoria masculina, feminina i mixta- l'organitza el Club Pàdel Lloret, amb la col·laboració de la Piscina els propers 21, 22 i 23 de maig.

L’Ajuntament de Lloret participa en un programa sobre estalvi energètic de la Diputació de Girona. Avui es du a terme la segona de les cinc sessions de la campanya “Parlem al carrer”, que són virtuals.

L’objectiu de la sessió d’aquest dimecres és resoldre un seguit de dubtes que es van fer arribar després de la primera jornada. La majoria estan relacionats amb la lectura de la factura elèctrica. A més, es repassaran altres continguts que fan referència als subministraments de gas i aigua i les companyies.

Marina Nicolàs, regidora de Medi Ambient, argumenta que hi seran presents perquè es tractaran temes que interessen a tothom: particulars, empreses i administracions. Des de com entendre la factura de la llum a estalviar cada mes o bé millorar l’eficiència energètica de la llar.

No oblidem que ha pujat la llum en plena onada de fred

Marina Nicolàs

La segona sessió del “Parlem al carrer”, de la Diputació de Girona, és aquest dimecres (de 18 a 19:30h) a través de la plataforma ZOOM.

És una sessió gratuïta i oberta a tothom. Els interessats en participar poden apuntar-se a través del telèfon 717 771 334 o bé amb un enllaç al codi QR que trobaran al web de la secció de Medi Ambient de l’Ajuntament de Lloret.

En total s’oferiran cinc sessions informatives, que amb motiu de la pandèmia es faran telemàticament. En les diverses sessions s’explicaran mesures  per reduir el consum d’energia a les llars, com llegir la factura elèctrica o possibles accions per millorar l’eficiència energètica mantenint el confort però reduint les emissions de CO2, etc.

- Publicitat -

El + Vist

Vacunació de més de 300 persones avui al CAP del Rieral

Al llarg de tot el dia, es vacunaran 360 persones (majors de 79 anys), contactades prèviament per Salut.