15.4 C
Blanes
Actual caserna de la Policia Local

El MILLOR presenta una moció perquè es creï una oficina cèntrica de la policia local

També per al ple de dilluns, el MILLOR presenta una altra moció on proposa l'adequació d'un aparcament per a autocars.

Actual caserna de la Policia Local

Darreres Notícies

El MILLOR proposa que es creï una oficina de la policia local al centre de la vila per atendre els ciutadans. El portaveu del grup, Marc Fuertes, argumenta que es tractaria d’una primera atenció tant als veïns com als visitants, per aproximar el servei al nucli de la població.

Recordem que la caserna de la policia local estava ubicada al centre del municipi, just al costat del mercat municipal, però des de l’octubre està ubicada en una de les entrades de Lloret, a l’avinguda de les Alegries.

Ara el MILLOR ha presentat una moció per al ple de dilluns. Marc Fuertes ha explicat que inicialment la proposta era crear un mòdul a la plaça Pere Torrent, però a petició d’ICV – EUiA, que veu amb bons ulls la moció, troba bé que s’estudiï la possibilitat d’ubicar-la en alguna dependència municipal com pot ser l’entrada de la biblioteca o l’antic local de la mateixa policia local. Sigui com sigui, opina que ha de ser un lloc cèntric de molt de pas tant de veïns com de turistes. L’horari i l’època d’obertura, així com la possibilitat de compartir l’oficina amb Mossos d’Esquadra, caldrà estudiar-ho si la moció s’aprova al ple de dilluns.

Un ple on el MILLOR també presentarà una moció per demanar que s’adeqüi un aparcament per a autocars. Fuertes ha recordat que des que s’estan fent les obres a la zona de Sant Quirze s’ha perdut el pàrquing que hi havia i ara es fa servir un terreny de Fenals de manera temporal. Per al principal grup de l’oposició és del tot necessari que Lloret compti amb un estacionament per a busos. La proposta del MILLOR és adequar l’aparcament que hi ha entre la piscina municipal i el pavelló del Molí.

Fuertes recorda que aquest terreny ja s’havia utilitzat per estacionar autocars i que a l’Ajuntament li va costar molts diners municipalitzar-lo, més de tres milions d’euros. El regidor afegeix que el cost de reforma seria baix i, en canvi, l’aparcament seria molt rendible i fins i tot permetria aconseguir fons per finançar la construcció d’un aparcament sota del camp de futbol del Molí, que, a proposta del MILLOR, es podria elevar.

La moció es debatrà al ple municipal que se celebra dilluns a les sis de la tarda i que podreu seguir en directe a través de la ràdio.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist