Diumenge, 7 març 2021
12.2 C
Lloret de Mar
Miguel Moreno amb Eulàlia Corralero

El Partit Popular vol portar els problemes de les Kellys al Congrés dels Diputats

La formació s'ha reunit amb les Kellys per conèixer els principals problemes que afecten al col·lectiu.

Miguel Moreno amb Eulàlia Corralero

Darreres Notícies

Jenn Díaz (ERC) reinvindica l’entrada massiva de les dones a la presa de decisions

Amb la mirada posada al 8M, l'escriptora i diputada ha presentat el seu llibre 'Dona i poder' aquest dissabte a Can Gallissà.

Més de 600 atletes, al control federat de La Sansi a Lloret

La prova s'ha fet aquest dissabte amb la presència destacada del mediàtic Àlex Roca, que corre amb paràlisi cerebral, i del lloretencs Jonathan Romeo, entre altres.

Dulsat tem que el repartiment de les ajudes es converteixi en “cafè per a tothom”

Ha estat en l'acte 'Nous paradigmes competitius en les destinacions de sol i platja', organitzat aquest dijous per la patronal turística Exceltur.

La restauració pot obrir fins a les 17h a partir el proper dilluns

L’alcalde de Lloret dona la benvinguda a les noves mesures i amb la mirada posada ja a l’estiu assegura que "ara hi ha molt en joc".

L’equip del videoclip ‘No calles’ està format sobretot per dones joves de Lloret

El projecte, que busca conscienciar en contra de la violència masclista, s'estrena aquest dissabte (19h) al Teatre de Lloret de Mar.

El Partit Popular s’ha reunit aquest matí amb la presidenta de les Kellys, Eulàlia Corralero, per conèixer de primera mà tots els problemes que pateix el col·lectiu de les cambreres de pisos dels hotels, com la càrrega de treball, les malalties derivades de la feina i la jubilació.

El número 1 de la formació, Miguel Moreno, ha explicat que és una qüestió “que no es pot solucionar des de l’Ajuntament”, però ha assegurat que treballaran per portar-ho al Congrés dels Diputats.

En la trobada, al Café Central de Lloret, la presidenta de les Kellys, com ja ha fet en reunions amb altres formacions, ha regalat al partit el llibre “Externalización del trabajo en hoteles”, d’Ernest Cañada.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Bernat Ribera accedeix per primera vegada a les semifinals d’una Copa d’Europa d’snowboard cross

El lloretenc va competir amb doble cita a Àustria: dissabte, va ser setzè, mentre que diumenge va acabar en el setè lloc.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.