5.8 C
Lloret de Mar
El ple municipal d'ahir

El ple aprova per unanimitat reclamar a la Generalitat que millori la C-63 entre Lloret i Vidreres

L'objectiu és millorar la seguretat i reduir la velocitat en una via molt transitada, amb diversos punts negres i on sovint s'han de lamentar accidents amb víctimes mortals o ferits greus.

El ple municipal d'ahir

Darreres Notícies

Unanimitat al ple municipal per reclamar a la Generalitat que actuï per millorar la carretera C-63, que uneix Lloret i Vidreres. La proposta l’ha fet ICV-EUiA a través d’una moció que també ha presentat al ple de Vidreres.

El portaveu, Xavier Rodríguez Pacios, ha explicat que el més destacat és la voluntat de crear carrils d’acceleració i desacceleració a les entrades de les urbanitzacions. Pacios ha argumentat que no volen el desdoblament de la carretera perquè afavoriria l’increment de velocitat i, per tant, s’incrementaria el risc d’accidents; i tampoc no estan d’acord en fer rotondes, perquè alentirien el trànsit. Una altra proposta que recull la moció és que s’instal·lin passos elevats o subterranis per creuar a peu la carretera, pensat especialment per als usuaris del transport públic.

Accident del juliol del 2018 (La Vanguardia)

Per tant, les mesures haurien de millorar la seguretat i reduir la velocitat dels vehicles en una via molt transitada, on s’han detectat diversos punts negres i on sovint s’han de lamentar accidents amb víctimes mortals o ferits greus.

Tots els grups van donar-hi suport. A l’arxiu adjunt podeu sentir les paraules dels diferents portaveus.

 

spot_img

El + Vist