5.3 C
Lloret de Mar
El ple municipal d'aquest dilluns

El ple aprova una modificació de crèdit de més de 500.000 euros

La despesa més gran a la qual fa front aquesta modificació és per a la millora de la xarxa de clavegueram, que ha costat 211.000 euros.

El ple municipal d'aquest dilluns

Darreres Notícies

El ple ha aprovat una modificació de crèdit de més de mig milió d’euros. La regidora d’Hisenda, Lara Torres, ha argumentat que la situació de pandèmia va fer que el d’aquest 2021 hagi estat el pressupost més difícil d’elaborar de tota la història de Lloret. Per aquest motiu, ha justificat modificacions de crèdit com la d’aquest dilluns i també altres que s’hauran de fer en els propers mesos.

La despesa més gran a la qual fa front aquesta modificació és per a la millora de la xarxa de clavegueram, que ha costat 211.000 euros, provinents de la liquidació de les obres realitzades a la urbanització La Creu de Lloret i que ara es destinen a la xarxa de clavegueram del municipi.

A més, també s’ha hagut de fer front al pagament de les hores extra de la policia local i altres departaments que n’han hagut de fer moltes més de les previstes perquè, segons la regidora, a l’estiu va haver-hi més turisme del que es preveia inicialment. En el cas de la Policia, en total són 175.000 euros, que provenen de l’estalvi de sous i salaris de la mateixa Policia per un import de 155.000 euros.

spot_img

El + Vist