Divendres, 26 febrer 2021
11.3 C
Lloret de Mar
Els socorristes a l'inici de la Setmana Santa

El servei de socorrisme funciona a la platja de Lloret durant la Setmana Santa

El servei funcionarà fins al 28 d'abril, donada l'afluència de visitants. A partir del 15 de maig, entrarà en funcionament al complet a Lloret i Fenals.

Els socorristes a l'inici de la Setmana Santa

Darreres Notícies

El Puntet ha col·laborat en una desena de projectes vinculats a la Covid-19 al llarg del 2020

El Punt d'Informació Juvenil ha presentat la Memòria del 2020, amb totes les dades dels seus serveis.

La Piscina de Lloret, seu del Campionat d’Espanya de Natació sincronitzada, del 12 al 15 de març

La competició, que es farà en les categories aleví i infantil, reunirà 600 persones, entre participants i acompanyants,.

Viajeros Callejeros i Optica’m exposaran els seus casos d’èxit en un seminari

El seminari, organitzat pel Servei d'Ocupació Municipal (SOM), es farà demà, de 10 a 12 hores, de manera virtual i serà gratuït.

Lloret de Mar és el municipi gironí on més s’han reduït els delictes el 2020

Segons l'estadística del Ministeri de l'Interior, la tendència és de descens arreu arran de les restriccions per la pandèmia. A Lloret, han caigut a menys de la meitat, passant de 3.507 a 1.629.

Felix Duchampt, triatleta olímpic, s’entrena a la Piscina de Lloret

El francès -que té pràcticament assegurada la plaça als Jocs Olímpics de Tòquio- està a Lloret preparant-se a consciència amb una desena d'esportistes d'elit.

Lloret de Mar ha iniciat el servei de socorrisme a la platja del centre per cobrir el període de Setmana Santa. Fins al 28 d’abril, hi ha quatre socorristes encarregats de la vigilància per garantir la seguretat dels usuaris en uns dies en què hi ha molta afluència de visitants a la destinació, tal com apunta el regidor de Platges, Jordi Orobitg. De cara al mes de maig, a partir del dia 15, el servei de socorrisme funcionarà al complet tant a la platja de Lloret com a la de Fenals.

A banda, ja han començat a treballar alguns bars, restaurants i parades. Pel que fa als serveis aquàtics, la previsió és que puguin començar en els propers dies, quan les instal·lacions estiguin enllestides. La novetat d’aquest són les noves taquilles de venda de tiquets per a embarcacions de transports de passatgers, que s’han col·locat a principis d’aquesta setmana.

Les guinguetes noves (NRLL)

El regidor apunta que, de mica en mica, la idea és modernitzar totes les instal·lacions.

Pel que fa a la permissivitat de poder entrar gossos a la platja de Fenals, la mesura s’allarga fins al 14 de maig, però el regidor demana més civisme als propietaris.

Una gossa a la platja de Fenals (NRLL)

Recordem que la mesura afecta un tram de la platja de Fenals, que va de la Casa del Mar al parc de salut o activitats físiques que hi ha entre el bosc i el passeig marítim.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.