18.2 C
Lloret de Mar
Els socorristes a l'inici de la Setmana Santa

El servei de socorrisme funciona a la platja de Lloret durant la Setmana Santa

El servei funcionarà fins al 28 d'abril, donada l'afluència de visitants. A partir del 15 de maig, entrarà en funcionament al complet a Lloret i Fenals.

Els socorristes a l'inici de la Setmana Santa

Darreres Notícies

Lloret de Mar ha iniciat el servei de socorrisme a la platja del centre per cobrir el període de Setmana Santa. Fins al 28 d’abril, hi ha quatre socorristes encarregats de la vigilància per garantir la seguretat dels usuaris en uns dies en què hi ha molta afluència de visitants a la destinació, tal com apunta el regidor de Platges, Jordi Orobitg. De cara al mes de maig, a partir del dia 15, el servei de socorrisme funcionarà al complet tant a la platja de Lloret com a la de Fenals.

A banda, ja han començat a treballar alguns bars, restaurants i parades. Pel que fa als serveis aquàtics, la previsió és que puguin començar en els propers dies, quan les instal·lacions estiguin enllestides. La novetat d’aquest són les noves taquilles de venda de tiquets per a embarcacions de transports de passatgers, que s’han col·locat a principis d’aquesta setmana.

Les guinguetes noves (NRLL)

El regidor apunta que, de mica en mica, la idea és modernitzar totes les instal·lacions.

Pel que fa a la permissivitat de poder entrar gossos a la platja de Fenals, la mesura s’allarga fins al 14 de maig, però el regidor demana més civisme als propietaris.

Una gossa a la platja de Fenals (NRLL)

Recordem que la mesura afecta un tram de la platja de Fenals, que va de la Casa del Mar al parc de salut o activitats físiques que hi ha entre el bosc i el passeig marítim.

spot_img

El + Vist