22 C
Lloret de Mar
L'epicentre ha estat a Roses

El terratrèmol de l’Alt Empordà s’ha notat també a Lloret de Mar, aquesta matinada

Amb una intensitat de 3,9 a l’escala de Richter, l’epicentre ha estat a la badia de Roses, a cinc quilòmetres de fondària.

L'epicentre ha estat a Roses

Darreres Notícies

El terratrèmol d’aquesta matinada, que s’ha sentit a diversos punts de Catalunya, s’ha notat també a Lloret de Mar. Amb una intensitat de 3,9 a l’escala de Richter, l’epicentre ha estat a la badia de Roses, a cinc quilòmetres de fondària. El sisme ha durat uns deus segons i no ha causat danys materials.

- Publicitat -

El terratrèmol ha afectat sobretot el nord-est de Catalunya, i s’ha sentit arreu del litoral, fins a Barcelona i Castelldefels, i en algunes zones de l’interior. Com diem, també ha arribat a Lloret. Així ho ha viscut Anna Maria Boix. Viu en una casa, a la zona propera de Cala Banys. Assegura que la vibració l’ha despertat aquesta matinada.

El sisme ha tingut lloc a quarts de dues de la matinada i ha durat uns segons. Uns minuts després hi ha hagut dues rèpliques de menor intensitat: d’1,7, a Sant Pere Pescador, al costat; i l’altre, d’1’5, a l’Escala.

El telèfon d’emergències 112 ha rebut 195 trucades de veïns sorpresos pel sisme. Els Bombers de la Generalitat no han hagut de fer cap intervenció.

spot_img

El + Vist