28 C
Lloret de Mar
Simulació de les intensitats percebudes

Alguns veïns de Lloret han notat el terratrèmol de 3,6 graus aquest diumenge

El sisme, amb epicentre a Riudarenes, s’ha notat considerablement perquè s'ha originat a només 5.000 metres de profunditat, però no ha causat víctimes.

Simulació de les intensitats percebudes

Darreres Notícies

Diversos veïns de Lloret han notat el tremolor provocat per un terratrèmol de 3,6 graus en l’escala de Richter aquest diumenge. El sisme, amb epicentre a Riudarenes, s’ha notat considerablement perquè s’ha originat a només 5.000 metres de profunditat, però no ha causat víctimes.

- Publicitat -

Segons l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, la tremolor s’ha sentit a les comarques de la Selva, el Gironès i el Maresme. Els serveis d’emergència han rebut una trentena de trucades alertant del terratrèmol.

En declaracions a l’Agència Catalana de Notícies (ACN), l’alcalde de Santa Coloma de Farners, Joan Martí, comenta que ha estat un terratrèmol breu però intens.

L’Institut Geogràfic Nacional ha registrat més d’una vintena de rèpliques en tres hores. Unes rèpliques que formen part del comportament habitual en aquesta zona després d’un terratrèmol d’aquesta magnitud.

Afegir que, segons el Diari de Girona, la comarca de la Selva ha registrat 82 sismes entre el 8 d’agost i el 2 de setembre.

spot_img

El + Vist