11.7 C
Lloret de Mar

Els alumnes fan propostes per a Mavericks Street Food, la discoteca St Trop, l’Amarre 58 i la farmàcia Martínez

L'activitat, anomenada Hackató, proposa als estudiants que resolguin els reptes reals plantejats pels empresaris en un termini de 12 hores.

Els alumnes, en plena Hackató, el passat dijous al Puntet.
Els alumnes, en plena Hackató, el passat dijous al Puntet.

Darreres Notícies

El Puntet ha dut a terme una nova Hackató, amb una vintena d’alumnes de Batxillerat dels diferents centres educatius de Lloret. Aquesta ha estat la sisena edició de l’activitat i han sol·licitat propostes quatre empresaris locals.

servicios profesionales jimenez

Un d’ells és Joan Bernat, que volia conèixer l’opinió del jovent respecte un local que ha obert recentment: el Mavericks Street Food. També està convençut que aprofitarà algunes de les propostes que se li van fer el responsable de la Discoteca St. Trop, Lluís Ríos, que assegura que li va agradar molt l’experiència.

hackato 2023 El Puntet 7

Des de la Farmàcia Martínez del carrer Sant Pere, Mireia Martínez també va decidir participar a la hackató per saber de prop quina és la visió del jovent i també ha quedat molt contenta. El quart empresari que hi va participar és Ignacio Iturri, de l’Amarre 58.

Recordem que l’activitat proposa a grups d’estudiants de primer de batxillerat que, en el termini de 12 hores, resolguin alguns reptes plantejats per petits empresaris locals. Els alumnes també fan valoracions positives, com per exemple Pol Cunill, Helena Illa i Maria Eduarda Vilan.

hackato 2023 El Puntet 6

Aquesta edició, la Hackató ha comptat amb la col·laboració de Josep Lluís Sánchez Brugarola i Josep Maria Miró Pascual, que han acompanyat els joves en tot el procés. Ells guien els diferents grups perquè tirin endavant quatre fites: detectar quins són exactament els problemes que se’ls plantegen, decidir com poden resoldre-ho, connectar totes les idees per crear una proposta i fer la presentació final.

L’expert en innovació i creativitat Josep Lluís Sánchez Brugarola apunta que és difícil valorar la qualitat de les idees presentades, però amb els anys sí que ha notat que els joves cada cop preparen millor les seves presentacions.

Brugarola també remarca que és molt positiu per al desenvolupament de l’activitat que els joves puguin treballar amb problemes reals. La regidora de Joventut, Ana García-Castany, també fa una valoració molt positiva de la hackató, que ha tingut lloc el passat dijous.

spot_img

El + Vist