7 C
Lloret de Mar

Els comerciants de Lloret sortegen 300 euros a la campanya ‘Inspira’t amb la tardor’

Se sortejaran cinc vals amb un valor total de 300 euros, per bescanviar en els establiments on s'hagi comprat.

Darreres Notícies

Els comerciants han iniciat avui una nova campanya, titulada Inspira’t amb la tardor. Amb l’objectiu de fomentar la compra en el comerç local, l’entitat sortejarà cinc premis per un valor total de 300 euros, a bescanviar en establiments de la vila.

A diferència d’altres sortejos que ha fet l’associació, en aquest cas el client, per participar-hi, només haurà d’escanejar un codi QR i entrar les seves dades. Un tràmit fàcil que es podrà fer des del mateix establiment o bé des de casa, sense necessitat de desplaçar-se a cap lloc per mostrar el tiquet de compra. El gerent dels comerciants, Francesc Alsina, assenyala que això facilita el funcionament de la campanya.

“Posem 300 euros en cinc premis de diferents quanties i el dia del sorteig repartirem aquests premis”

Francesc Alsina

Els clients podran participar al sorteig tantes vegades com vulguin per les compres que facin establiments diferents; és a dir, per cada botiga només es permetrà una participació. I els diners del premi s’hauran de bescanviar en el local on s’havia fet la compra premiada. D’aquesta manera, hi surten guanyant el client i el comerciant.

“No només guanya el client, sinó també el mateix establiment que incentiva la compra: nosaltres donem directament els diners a l’establiment”

Francesc Alsina

La campanya Inspira’t en la tardor estarà activa fins al 4 de novembre i el sorteig es farà el dia 5, a través de les xarxes socials de l’associació de comerciants.

spot_img

El + Vist