24.4 C
Lloret de Mar
Cartell de la campanya

Els comerciants ja ha engegat una nova edició de la campanya ‘Cuida’t i posa’t [email protected]

Amb l'objectiu de potenciar el comerç de la salut i la bellesa, l'Associació de Comerciants ofereix la possibilitat de guanyar 200 euros per fer compres. 

Cartell de la campanya

Darreres Notícies

L’Associació de comerciants de Lloret ha posat en marxa, un any més, la campanya Cuida’t i posa’t [email protected]. Amb l’objectiu de potenciar el comerç de la salut i la bellesa, s’ofereix la possibilitat de guanyar 200 euros per fer compres.

Cartell de la campanya

El gerent de l’associació, Francesc Alsina, ha explicat com funciona la campanya: els participants hauran de comprar en quatre establiments diferents i certificar-ho a través d’un passaport que es donarà en la primera de les botigues en què es faci una despesa. D’aquesta manera, s’entrarà en un sorteig de 200 euros. El guanyador els podrà gastar en el primer establiment que ha donat el passaport.

A la campanya, s’hi han adherit 29 establiments, tots del sector de salut i bellesa. Va començar la setmana passada i s’allarga fins al 15 d’abril. És una proposta que serveix per reforçar l’activitat comercial abans de Setmana Santa, tal com afirma el regidor de Comerç, Cristian Fernández.

El guanyador dels 200 euros es coneixerà el dia 17 d’abril. El sorteig es farà en directe a Nova Ràdio Lloret. Per a més informació, es pot visitar el web de l’associació.

spot_img

El + Vist