13.7 C
Lloret de Mar
Assaig de les Roba Estesa, ahir als jardins

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

Assaig de les Roba Estesa, ahir als jardins

Darreres Notícies

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Miguel Molina, amb l’equip Iron Lynx, guanya les 4 hores de Barcelona

El pilot lloretenc, juntament amb els italians Matteo Cressoni i Rino Mastronardi, va pujar a l’esglaó més alt del podi.

200 persones participen en la campanya de donació de sang a Lloret de Mar

Al Centre Cívic del Rieral, es van registrar 51 donacions i 8 oferiments, mentre que al Teatre, es van fer 116 donacions i 19 oferiments.

L’Institut Rocagrossa organitza una jornada per conèixer la formació professional dual

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí: de 9h a 13h.

L’escola Immaculada Concepció participa al concurs VideoMAT, amb alumnes de Primària

En aquest certamen, els alumnes posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn a través de vídeos.

Les ROBA ESTESA, un grup feminista del Camp de Tarragona, han ofert un concert molt especial aquest dijous als jardins de Santa Clotilde. Ha estat pel concurs “A2veus”, de TV3, en què es busquen artistes no professionals, als quals se’ls dona l’oportunitat de cantar una cançó amb els seus referents musicals.

Es tracta d’un programa que s’anuncia així: “A2veus” és un “talent show” que ha identificat els millors artistes no professionals i els ha ofert l’oportunitat de cantar una cançó amb el seu cantant o grup preferit. En un concert en directe, difós per streaming i en un lloc emblemàtic (i sorpresa) de Catalunya.

En el programa d’ahir, el tercer, l’escenari triat van ser els jardins lloretencs. La directora de ‘A2veus’, Amaia Saldise, explica que busquen llocs “icònics i espectaculars de la geografia catalana” i reconeix que no esperava un indret així a Lloret de Mar. “Semblen els jardins de la princesa Sissí, a més de les vistes que hi ha”, afegeix.

El projecte es completa amb el programa que s’emetrà la setmana que ve per TV3 (i també disponible a la carta). Resumirà tot el procés que ha portat cada cantant no professional a actuar amb un dels seus artistes favorits.

El concert, en què actua el músic juntament amb el o la concursant guanyador/a del concurs, és en format acústic, íntim i senzill. Un cop acabada l’actuació, i a mode d’epíleg, s’estableix una breu conversa entre tots dos en què, a més, es responen preguntes que els espectadors fan en directe a través de les xarxes socials.

https://twitter.com/NovaRadioLloret/status/1365007016700375040?s=20
- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.