11.4 C
Lloret de Mar
Jardineria de Lloret

Lloret revalida les tres Flors d’Honor de Viles Florides, però en vol més

Des del 2014, Lloret ha revalidat les tres Flors d'Honor cada any, però seguirà treballant per intentar aconseguir la quarta i, fins i tot, la cinquena.

Jardineria de Lloret

Darreres Notícies

Lloret de Mar ha revalidat les tres Flors d’Honor de Viles Florides. El distintiu, entregat a finals de setembre a Olot, juntament amb una vuitantena de municipis catalans, destaca la tasca feta per millorar i embellir l’espai urbà. En aquest sentit, el regidor de Medi Ambient, Jordi Orobitg, posa de relleu l’aposta per fer un manteniment sostenible de la jardineria de Lloret.

Lloret participa de la iniciativa Viles Florides des del 2014, en què ja va rebre les tres Flors d’Honor i, des d’aleshores, les ha revalidat cada any. Tot i així, el regidor és ambiciós i assegura que l’Ajuntament seguirà treballant per aconseguir incrementar el distintiu a quatre o, fins i tot, cinc Flors d’Honor.

Entre les actuacions previstes, Jordi Orobitg ha explicat que hi ha la voluntat de millorar els accessos als jardins de Santa Clotilde, un dels principals actius culturals del municipi.

El programa Viles Florides l’impulsa la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya, amb la col·laboració de la Generalitat. En el lliurament de reconeixements, es van valorar 86 municipis de tot Catalunya, dels quals 31 van rebre les tres Flors d’Honor.

L’organització celebra l’aposta creixent dels municipis catalans pel moviment Viles Florides i assegura que és un bon exemple de la riquesa natural i paisatgística del país.

spot_img

El + Vist