10.1 C
Lloret de Mar

Es millora el servei postal per fer les notificacions de l’Ajuntament a la ciutadania

És una de les millores que permet la modificació de crèdit que s'ha aprovat al ple sense el suport de l'oposició i que, en total, puja a gairebé 400.000 euros.

La regidora de Serveis Econòmics, Lara Torres, presentant el punt al ple
La regidora de Serveis Econòmics, Lara Torres, presentant el punt al ple

Darreres Notícies

El ple ha aprovat, aquest dilluns, una modificació de crèdit de 390.900 euros, sense el suport de cap grup de l’oposició. Cs i PSC han votat en contra, mentre que Lloret en Comú i Força Lloret s’han abstingut.

La major despesa sobrevinguda és per a gratificacions al personal municipal, sobretot de la Policia Local, a les quals cal destinar 121.000 euros. No obstant això, la mateixa Policia Local ha permès estalviar gairebé 130.000 euros en salaris i complements específics de places no cobertes.

L’altre gran despesa que es cobreix amb aquesta modificació és per al servei postal contractat per l’Ajuntament a Correus. Des del govern s’ha argumentat que aquest augment, que puja a 70.000 euros, ve donat perquè s’ha millorat el servei per poder incrementar les notificacions del Consistori i, a més, entregar-les amb més celeritat i eficiència.

També es destinaran més de 53.000 euros a la remodelació de l’antiga caserna de la Policia Local, que s’ha de destinar a dependències municipals per promoure l’ocupació, i s’invertiran 27.000 euros més en reformes i millores de l’enllumenat públic.

Com a contrapartida, s’utilitzen diners de romanents diversos, com ara més de 45.000 euros del servei de grua, gairebé 30.000 euros del contracte de manteniment de gestió forestal, 30.000 més de la senyalització de carrers comercials i 36.000, provinents de quotes de parcel·les de la urbanització Creu de Lloret.

spot_img

El + Vist