28.9 C
Lloret de Mar
Un usuari de Lloret, avui, en rebre la segona dosi de la vacuna (Corporació de Salut del Maresme i La Selva).

Es posa la segona dosi contra la Covid a l’Hospital Sociosanitari i l’asil Nicolau Font

La segona dosi de la vacuna de Pfizer s’ha administrat aquest dissabte al matí a un total de 105 persones.

Un usuari de Lloret, avui, en rebre la segona dosi de la vacuna (Corporació de Salut del Maresme i La Selva).

Darreres Notícies

Els usuaris i professionals de l’Hospital Sociosanitari de Lloret i la Residència Asil Nicolàs Font ja han rebut la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19. S’ha administrat aquest dissabte al matí, a un total de 105 persones. En concret, han estat 51 pacients i residents i 54 professionals.

A més, també s’han posat les primeres injeccions a 4 pacients del sociosanitari i a 14 professionals que encara no l’havien rebut. Les encarregades d’administrar les vacunes han estat 4 infermeres, que han injectat les dosis de la vacuna de Pfizer, rebudes a primera hora del matí d’aquest dissabte.

Segons ha explicat la coordinadora assistencial i cap d’infermeria del centre sociosanitari, Ester Garcia, els vacunats “estan molt contents perquè veuen que, d’aquesta manera, és pot recuperar una mica la normalitat i la vida, com a mínim a dins del centre”.

Cal afegir que l’Hospital Sociosanitari compta ara mateix amb 9 pacients amb coronavirus, que es troben aïllats després de l’últim cribratge realitzat al centre. Una vegada s’hagin recuperat, se’ls administrarà la vacuna.

spot_img

El + Vist