13.7 C
Lloret de Mar
Un usuari de Lloret, avui, en rebre la segona dosi de la vacuna (Corporació de Salut del Maresme i La Selva).

Es posa la segona dosi contra la Covid a l’Hospital Sociosanitari i l’asil Nicolau Font

La segona dosi de la vacuna de Pfizer s’ha administrat aquest dissabte al matí a un total de 105 persones.

Un usuari de Lloret, avui, en rebre la segona dosi de la vacuna (Corporació de Salut del Maresme i La Selva).

Darreres Notícies

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Miguel Molina, amb l’equip Iron Lynx, guanya les 4 hores de Barcelona

El pilot lloretenc, juntament amb els italians Matteo Cressoni i Rino Mastronardi, va pujar a l’esglaó més alt del podi.

200 persones participen en la campanya de donació de sang a Lloret de Mar

Al Centre Cívic del Rieral, es van registrar 51 donacions i 8 oferiments, mentre que al Teatre, es van fer 116 donacions i 19 oferiments.

L’Institut Rocagrossa organitza una jornada per conèixer la formació professional dual

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí: de 9h a 13h.

L’escola Immaculada Concepció participa al concurs VideoMAT, amb alumnes de Primària

En aquest certamen, els alumnes posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn a través de vídeos.

Els usuaris i professionals de l’Hospital Sociosanitari de Lloret i la Residència Asil Nicolàs Font ja han rebut la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19. S’ha administrat aquest dissabte al matí, a un total de 105 persones. En concret, han estat 51 pacients i residents i 54 professionals.

A més, també s’han posat les primeres injeccions a 4 pacients del sociosanitari i a 14 professionals que encara no l’havien rebut. Les encarregades d’administrar les vacunes han estat 4 infermeres, que han injectat les dosis de la vacuna de Pfizer, rebudes a primera hora del matí d’aquest dissabte.

Segons ha explicat la coordinadora assistencial i cap d’infermeria del centre sociosanitari, Ester Garcia, els vacunats “estan molt contents perquè veuen que, d’aquesta manera, és pot recuperar una mica la normalitat i la vida, com a mínim a dins del centre”.

Cal afegir que l’Hospital Sociosanitari compta ara mateix amb 9 pacients amb coronavirus, que es troben aïllats després de l’últim cribratge realitzat al centre. Una vegada s’hagin recuperat, se’ls administrarà la vacuna.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.