26.1 C
Lloret de Mar
Un home rep la vacuna aquest dijous a Tossa.

S’administren 166 vacunes en la marató sense cita prèvia de Tossa

La majoria han estat persones joves, de 12 a 20 anys, i una desena, veïns lloretencs.

Un home rep la vacuna aquest dijous a Tossa.

Darreres Notícies

S’han administrat 166 dosis en la Marató de Vacunació sense cita prèvia, celebrada ahir a Tossa de Mar. Era una jornada en què els lloretencs que tenen el seu equip d’atenció primària en el CAP de Lloret o del Rieral també podien participar. En concret, ho van fer una desena de lloretencs, entre persones que treballen a Tossa i un parell de famílies que hi van anar a passar el dia.

Cristina Castellà, directora de l’Àrea Bàsica de Salut de Lloret – Tossa, fa un balanç positiu de la vacunació i detalla que la majoria de persones van ser joves, d’entre 12 i 20 anys. “Tot i que ens agradaria vacunar més gent, l’agost és complicat”, afegeix.

La franja d’edat cridada a vacunar-se en aquesta Marató de Vacunació han estat les persones majors de 12 anys, a les quals se’l hi ha posat una dosi de la vacuna Pfizer.

L’acció s’ha dut a terme al Casal de Jubilats, al costat del consultori, a l’Avinguda Catalunya de Tossa de Mar. La Corporació de Salut del Maresme i La Selva ha actualitzat les dades de pacients amb Covid:

https://twitter.com/CorpoSalutMS/status/1428353780312018945?s=20
spot_img

El + Vist