11.7 C
Lloret de Mar

Es presenta una proposta sobre mobilitat sostenible en el ple

En la sessió d'avui, el grup municipal de Ciutadans presenta una moció per mantenir la zona verda a l'aparcament de Sa Caleta.

El bus que va de Lloret a Blanes.
El bus que va de Lloret a Blanes.

Darreres Notícies

L’Associació per a la Promoció del Transport Públic, la Fundació Mobilitat Sostenible i Segura i l’associació ciutadania SOS Lloret presenten una moció per al ple d’aquesta tarda per reclamar l’impuls de la mobilitat sostenible.

servicios profesionales jimenez

El que volen és que l’Ajuntament insti el departament de Territori a estudiar la incorporació de Lloret de Mar a la xarxa tarifària integrada de títols de transport de Barcelona i Girona, i a endreçar els diferents títols de transport urbà i els interurbans que hi hagi al territori, per unificar els preus dels títols de transport i abonaments a Lloret.

cala trons
Cala Trons

A banda d’aquesta proposta, el ple d’avui té previst aprovar el projecte del camí de ronda de Cala Gran a Cala Trons, a més d’un parell de mocions de Ciutadans. Una per mantenir la zona verda a l’aparcament de Sa Caleta. L’altra, perquè es publiquin les despeses de representació i protocol dels membres de l’equip de govern al web municipal, i aprovar una ordenança de transparència de l’Ajuntament.

Aparcament de Sa Caleta (Worldorgs)
Aparcament de Sa Caleta

El ple ordinari del mes de febrer se celebrarà aquest dilluns, 27 de febrer, a partir de les 18h, i es podrà seguir en directe pels diferents canals de NRLL.

spot_img

El + Vist