11.3 C
Lloret de Mar

Es prorroga el contracte amb GBI Serveis fins que hi hagi la nova adjudicació

El contracte acaba el 9 de maig i l'Ajuntament assegura que s'intentarà fer la nova adjudicació com abans millor, però encara tardarà uns mesos. L'oposició li critica la manca de previsió.

GBI Serveis fent tasques de neteja
GBI Serveis fent tasques de neteja

Darreres Notícies

GBI seguirà prestant, temporalment, el servei de neteja a Lloret de Mar. El ple ha aprovat aquest dilluns la pròrroga forçosa del contracte fins que es faci la nova adjudicació. El cost del contracte és de gairebé 8 milions d’euros anuals.

La previsió de l’equip de govern és poder fer aquesta adjudicació aviat. Tot i així, amb aquesta aprovació es garanteix que el municipi no es quedarà sense servei de neteja, ja que el contracte actual acaba el proper 9 de maig.

Els grups de l’oposició han criticat que el govern municipal no hagi estat més previsor i hagi convocat el concurs amb temps per no haver de prorrogar un cop més un contracte que ha estat polèmic des del principi.

Recordem que el govern de l’exalcalde Crespo va adjudicar el servei d’urgència en un ple extraordinari l’abril del 2011, just abans de les eleccions municipals d’aquell any. En aquell moment, l’oposició ja va criticar tant les presses com la llargada del contracte -que era per deu anys- i l’elevada quantitat -de 8 milions d’euros l’any. A la votació, només Cs ha votat en contra i el PSC s’ha abstingut. La resta hi han donat suport i tots els grups han coincidit en la necessitat de treballar per poder fer la nova adjudicació al més aviat possible.

spot_img

El + Vist