5 C
Lloret de Mar
GBI Serveis fent tasques de neteja

Es prorroga el contracte amb GBI Serveis fins que hi hagi la nova adjudicació

El contracte acaba el 9 de maig i l'Ajuntament assegura que s'intentarà fer la nova adjudicació com abans millor, però encara tardarà uns mesos. L'oposició li critica la manca de previsió.

GBI Serveis fent tasques de neteja

Darreres Notícies

Montphoto i Angelina Cardona reben el guardó Sa Gavina 2021 i 2020

Els premis més esperats de la Festa de la Cultura reconeixen els 25 anys del festival internacional de fotografia de natura i l'activisme cultural incansable d'Angelina Cardona.

11 apartaments turístics de Lloret seran l’habitatge de persones vulnerables

Formen part del programa 'Reallotgem' de la Generalitat, que fa una crida als propietaris d'immobles buits per ampliar el parc d'habitatges socials.

El nou rober de Càritas obre les portes en un local del Mercat Municipal

Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

Més de 700 persones grans, vacunades a la Biblioteca

Els veïns i veïnes a qui posen la 1a dosi de Pzifer tenen 79 anys o menys.

El Rocagrossa organitza una jornada per donar a conèixer la formació dual

Durant l’acte del proper dimarts, hi intervindran ponents com Marta Eroles, psicòloga esportiva; José Luis Blanco, fundador de La Sansi; Edu Garriga, fundador de 77 Feet; i Dino Donati, fundador de PR1ME.

GBI seguirà prestant, temporalment, el servei de neteja a Lloret de Mar. El ple ha aprovat aquest dilluns la pròrroga forçosa del contracte fins que es faci la nova adjudicació. El cost del contracte és de gairebé 8 milions d’euros anuals.

La previsió de l’equip de govern és poder fer aquesta adjudicació aviat. Tot i així, amb aquesta aprovació es garanteix que el municipi no es quedarà sense servei de neteja, ja que el contracte actual acaba el proper 9 de maig.

Els grups de l’oposició han criticat que el govern municipal no hagi estat més previsor i hagi convocat el concurs amb temps per no haver de prorrogar un cop més un contracte que ha estat polèmic des del principi.

Recordem que el govern de l’exalcalde Crespo va adjudicar el servei d’urgència en un ple extraordinari l’abril del 2011, just abans de les eleccions municipals d’aquell any. En aquell moment, l’oposició ja va criticar tant les presses com la llargada del contracte -que era per deu anys- i l’elevada quantitat -de 8 milions d’euros l’any. A la votació, només Cs ha votat en contra i el PSC s’ha abstingut. La resta hi han donat suport i tots els grups han coincidit en la necessitat de treballar per poder fer la nova adjudicació al més aviat possible.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.