8 C
Lloret de Mar

Es tira endavant el projecte per unir Cala Gran i Cala Trons amb camí de ronda

L'obra, aprovada en el ple d'aquest dilluns, té un pressupost de 3,8 milions d'euros.

Camí de ronda de la part nord de Lloret.
Camí de ronda de la part nord de Lloret.

Darreres Notícies

L’Ajuntament de Lloret de Mar aprova el projecte de millora del camí de ronda situat a la part nord del municipi. En concret, el tram que va entre La Caleta d’en Trons i Cala Gran.

servicios profesionales jimenez

El projecte -pressupostat en 3,8 milions d’euros– es durà a terme per fases. Comprén més d’1 quilòmetre i inclou millores de trams ja existents, a més de la creació de camins en indrets que fins ara no hi eren.

El tràmit, consistent en l’aprovació inicial del projecte, ha tingut lloc en el ple ordinari d’aquest dilluns i comporta forçosament un seguit d’expropiacions dels propietaris.

plenari de l'1 d'agost
Plenari de l’1 d’agost

Els portaveus Jordi Sais (Junts per Lloret) i Jennifer Pérez (ERC) destaquen l’atractiu que tenen els camins de ronda i recorden que, amb el projecte de la part sud, l’objectiu és “unir les dues platges de Lloret”. Cristian Fernández, regidor no adscrit, afegeix que “aviat estarà acabada la part del castell de Sant Joan i de Fenals”.

Des de l’oposició, Miguel Gracia (Lloret en Comú) -que sempre han estat crítics amb la gestió dels camins de ronda- assegura que són “un atractiu important, que permet diversificar el turisme”. Francisco Pastor (PSC) qualifica el tràmit de “bona notícia, els camins de ronda s’han de potenciar i aporten valor al patrimoni natural de la destinació”. Lluïsa Baltrons (Força Lloret) diu que “és un tràmit necessari“.

Recordem que fa unes setmanes l’Ajuntament de Lloret de Mar va adjudicar el contracte per realitzar la tercera i última fase del camí de ronda, després d’expropiar una finca per on passa el recorregut. Es tracta del tram que va del castell de Sant Joan i arriba al passeig de Fenals.

D’altra banda, el plenari d’aquest dilluns ha modificat el POUM per permetre l’ampliació del parc aquàtic Water World, amb l’objectiu de fer-hi més atraccions.

spot_img

El + Vist