15.6 C
Lloret de Mar

Esgotades totes les cites prèvies per adquirir la targeta ‘Compra a Lloret’

Cadascú en pot adquirir un màxim de 4. Si quan s'hagi atès a tothom en sobren, s'obrirà un nou termini.

La targeta 'Compra a Lloret' (Natsumi)
La targeta 'Compra a Lloret' (Natsumi)

Darreres Notícies

Gran èxit en la segona edició de la campanya Compra a Lloret. Ja s’han esgotat totes les cites prèvies disponibles i caldrà esperar a la setmana que ve per veure si l’Ajuntament n’obre de noves.

servicios profesionales jimenez

De moment, s’han creat 5.000 targetes, que els clients compren per 30 euros, però que els permeten fer una despesa de 50 euros en establiments de comerç i restauració de Lloret. Els 20 euros de diferència els subvenciona l’Ajuntament.

Cadascú en pot adquirir un màxim de 4. Si, quan hagin atès a tothom que ha demanat cita, en sobren, tornaran a obrir l’agenda.

El regidor de Comerç en funcions, Cristian Fernández, apunta que la campanya està sent tot un èxit i, el més important, els veïns fan despesa al municipi.

“Estem tenint una resposta més que positiva i la gent ja està fent despesa en els establiments de Lloret, que és una de les parts més importants”

Cristian Fernández

El gerent de l’Associació de Comerciants, Francesc Alsina, fa una valoració molt positiva de la campanya, que aquest cop ha tingut una demanda molt superior a la de l’any passat.

“És de les millors campanyes que s’han fet perquè a tots ens agrada que ens donin uns diners per fer una despesa i amb això tan simple es crea una acceptació i una expectativa molt elevada”

Francesc Alsina

La campanya ajuda a incrementar les vendes en els dies previs a les festes de Nadal. Però, a més, segons Francesc Alsina, sempre és habitual que els últims dies abans del tió es facin més compres.

A més, per fomentar el comerç local, l’associació cada any organitza algun joc per cridar l’atenció del públic. En aquesta ocasió, ha preparat, per aquest dissabte, una gran ruleta plena de premis.

Qui vulgui participar-hi, haurà de presentar un tiquet d’aquell mateix dia per un valor mínim de 25 euros en algun comerç de l’associació. En el cas de fleques, pastisseries i botigues de llaminadures, l’import haurà de ser de 7 euros.

La ruleta estarà instal·lada a la plaça de l’Església aquest dissabte durant tot el dia: al matí de 10.30 a 13 hores i a la tarda de 16.30 a 20 hores.

De cara a dijous que ve, 23 de desembre, l’associació farà les tradicionals rues per fer cagar el tió: una al matí i l’altra a la tarda.  

spot_img

El + Vist