8 C
Lloret de Mar

Força Lloret presenta una moció per solucionar la problemàtica dels grafits en façanes i mobiliari urbà

El ple d'avui començarà a les 18 hores i tornarà a ser en format híbrid. Es podrà seguir en directe pels canals telemàtica de la ràdio.

Part de les pintades que s'han fet a Can Saragossa (Ajuntament de Lloret de Mar)
Part de les pintades que s'han fet a Can Saragossa (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

Força Lloret vol posar solució a la problemàtica generada per les pintades i els grafits apareguts en els darrers mesos en les façanes i el mobiliari urbà de la vila. La seva portaveu, Lluïsa Baltrons, exposa que la moció es basa en quatre punts claus:

“Proposem realitzar un informe dels espais afectats pels grafits, fer un pla de xoc davant de les pintades, impulsar la creació d’un codi sancionador i promoure activitats per fomentar el desenvolupament legal del grafit com a expressió d’art”

Lluïsa Baltrons
servicios profesionales jimenez

Al ple, es debatran dues mocions més: una de Cs perquè les zones blaves d’estacionament es converteixin en zona verda, excepte la del passeig i la de la platja de Fenals; i una altra del PSC sobre el Dia de la Dona.

El ple començarà a les sis de la tarda i tornarà a ser en format híbrid, és a dir, amb alguns regidors a l’Ajuntament i altres que es connectaran des de casa. La sessió es podrà seguir en directe pels canals telemàtics de Nova Ràdio Lloret.

spot_img

El + Vist