13.2 C
Lloret de Mar

El gremi d’hotelers diu que és ‘fals’ l’estudi que conclou que cal remodelar els hotels de Lloret

El representant del gremi reconeix que encara queda feina per fer per modernitzar la destinació, però insisteix en què els empresaris no han parat de fer inversions.

Hotel remodelat recentment
Hotel remodelat recentment

Darreres Notícies

El gremi d’hotelers assegura que l’estudi de la consultoria Intelligent Coast és completament fals. L’informe, encarregat per la Generalitat fa un parell d’anys, posa de manifest que la destinació necessita remodelar la seva planta hotelera amb una inversió de prop de 205 milions d’euros per modernitzar aquests establiments. El president del gremi, Enric Dotras, critica de manera contundent l’estudi, que assegura que és “completament fals”. 

El document, del qual s’ha fet ressò el mitjà digital 02B.com, reconeix que el municipi ha dut a terme esforços econòmics per millorar les instal·lacions, però segons Dotras mostra dades molt inferiors a la realitat.

El representant del gremi reconeix que encara queda feina per fer per modernitzar la destinació –tant a nivell empresarial com a nivell global-, però insisteix en què els empresaris no han parat de fer inversions per anar millorant.

D’altra banda, l’Institut Nacional d’Estadística (INE) ha fet públic que les pernoctacions a les comarques gironines s’han incrementat un 6% el mes de juliol respecte a l’any passat. Enric Dotras ha manifestat que les sensacions del sector a Lloret són bones, tot i que ha insistit en què encara és aviat per fer valoracions globals de la temporada.

spot_img

El + Vist