8.3 C
Lloret de Mar

Gustavo Buesa apareix a la ‘Llista Falciani’ amb un compte de 2,9 milions de dòlars

Recordem que al president del grup GBI Serveis se l’està investigant perquè un informe de l'agència tributària indica que l'empresa finançava CiU i a canvi el govern de Xavier Crespo li atorgava adjudicacions.

Sucursal de l'HSBC
Sucursal de l'HSBC

Darreres Notícies

L’empresari de Lloret Gustavo Buesa surt a la llista Falciani amb un compte de 2,9 milions de dòlars. Recordem que al president del grup GBI Serveis se l’està investigant perquè un informe de l’agència tributària indica que l’empresa finançava CiU i a canvi el govern de Xavier Crespo li atorgava adjudicacions com la planta de triatge de residus o el servei d’escombraries per un valor de 79 milions d’euros. Aquest contracte es va adjudicar abans de les eleccions municipals, quan CiU tenia majoria absoluta.

Pel que fa a la llista Falciani, revela el nom de més de 130.000 evasors fiscals de més de 200 països, que el 2007 sumaven uns 78 milions d’euros. A la llista hi ha persones com l’exvicepresident del Barça Alfons Godall, el president del Santander mort fa uns mesos Emilio Botín, els pilots Michael Schumacher o Fernando Alonso, l’exmagistrat del Tribunal Suprem Ramon López Villas o els reis del Marroc i de Jordania. Vinculats a Espanya hi ha uns 3.000 noms que tenien gairebé 1.800 milions d’euros opacs a Suïssa.

spot_img

El + Vist