24.8 C
Lloret de Mar
Fotografia del 2016, quan la policia escorcollava l'Ajuntament

S’arxiva la causa contra els 8 investigats per presumptes adjudicacions fraudulentes de l’Ajuntament a GBI Serveis

La justícia conclou que les concessions fetes en el seu moment van ser correctes i ajustades a llei.

Fotografia del 2016, quan la policia escorcollava l'Ajuntament

Darreres Notícies

La justícia arxiva la causa contra les 8 persones que van ser investigades al 2016 per unes suposades adjudicacions fraudulentes de l’Ajuntament de Lloret de Mar a l’empresa GBI Serveis. El jutjat d’instrucció número 2 de Blanes ha conclòs que les concessions fetes en el seu moment van ser correctes i ajustades a llei. Les investigacions es van centrar, principalment, en el servei de neteja de la via pública, el servei de recollida d’escombraries i la construcció del Centre de Tractament de Residus al municipi.

Tant el propietari de GBI Serveis, com un seguit de funcionaris i exregidors, van ser investigats per la possible comissió dels delictes de prevaricació, suborn, malversació de fons públics, frau, negociacions i activitats prohibides als funcionaris públics i tràfics d’influències. Va ser en el marc de l’anomenada ‘Operació Tro’, que va arribar a detenir, durant unes hores, dos funcionaris i l’empresari, així com a escorcollar l’Ajuntament de Lloret. Va ser el juliol del 2016.

Ara, dos anys després, el ministeri fiscal ha demanat al jutjat que investiga el cas, el d’instrucció número 2 de Blanes, que arxivi tota la causa en no veure indicis delictius. Aquest arxivament afecta les vuit persones investigades.

spot_img

El + Vist