7.2 C
Lloret de Mar

ICV-EUiA assegura que ‘l’autopista no reportarà cap benefici’ per a Lloret

ICV-EUiA s’oposa a l’arribada de l’autopista a Lloret de Mar, el projecte de la qual, aprovat ja definitivament, es dóna a conèixer aquest divendres a la vila (ho farà el mateix conseller Santi Vila, a les 10 hores, a la sala polivalent de la Biblioteca). En la presentació del programa electoral, la coalició argumenta que […]

Els membres d'ICV-EUiA, després de presentar el programa electoral, a la seu de la coalició
Els membres d'ICV-EUiA, després de presentar el programa electoral, a la seu de la coalició

Darreres Notícies

ICV-EUiA s’oposa a l’arribada de l’autopista a Lloret de Mar, el projecte de la qual, aprovat ja definitivament, es dóna a conèixer aquest divendres a la vila (ho farà el mateix conseller Santi Vila, a les 10 hores, a la sala polivalent de la Biblioteca).

servicios profesionales jimenez

En la presentació del programa electoral, la coalició argumenta que el nou tram de la C-32 no reportarà beneficis a la població i que en destruirà l’entorn natural. Miguel Gracia, membre d’ICV-EUiA, declara que “estem en contra de la construcció de l’autopista, ja que destruïrà Sant Pere del Bosc i els voltants, no vol dir que vingui més gent a la vila”.

Les altres propostes d’ICV-EUiA passen per crear un carril bus entre Lloret i Blanes, la gestió directa de la piscina, sancionar els bancs amb pisos desocupats, tenir urgències nocturnes al CAP durant tot l’any, oferir descomptes a les empreses que donin feina als joves o apostar pel turisme cultural.

El programa electoral també recull aportacions dels veïns, com la cobertura de les pistes esportives de Can Ballell i Can Ribalaigua. Xavier Rodríguez Pacios, alcalde d’ICV-EUiA, assegura que “és un programa ben fet, treballat, que aposta per coses noves“. El formen més de 230 propostes, que tenen com a eixos principals els drets socials, la igualtat, l’ocupació i la transparència. ICV-EUIA el donarà a conèixer a partir d’ara a les entitats de Lloret de Mar.

spot_img

El + Vist