16.1 C
Blanes
La zona blava en qüestió, dies enrere

ICV proposa que la nova zona blava sigui gratuïta a l’estiu per als lloretencs

ICV-EUiA proposa que l’aparcament de la zona esportiva, convertit aquest estiu en zona blava, sigui d’ús gratuït per als veïns que paguen l’impost de circulació a Lloret de Mar. Aquesta mesura seria efectiva només a l’estiu, al llarg de tres mesos, per tal d’afavorir la utilització del sector així com la rotació de vehicles que […]

La zona blava en qüestió, dies enrere

Darreres Notícies

ICV-EUiA proposa que l’aparcament de la zona esportiva, convertit aquest estiu en zona blava, sigui d’ús gratuït per als veïns que paguen l’impost de circulació a Lloret de Mar. Aquesta mesura seria efectiva només a l’estiu, al llarg de tres mesos, per tal d’afavorir la utilització del sector així com la rotació de vehicles que busquen aparcament al municipi. Recordem que, durant la resta de l’any, la zona blava és gratuïta.

Xavier Rodríguez Pacios, portaveu d’ICV-EUiA a Lloret, argumenta que proposen la mesura “per seny i sentit comú” i afegeix que “cada cop hi ha menys aparcament en superfície gratuït” a la vila.

circo de las estrellas

Segons la formació ecosocialista, el sector -situat entre les pistes d’atletisme i el pavelló poliesportiu- registra un ús força baix des que és zona blava. Pacios assegura que l’utilizen un màxim de 50 vehicles al dia.

Aquest ús a la baixa el reconeix l’equip de govern. Ignasi Riera (CiU), regidor d’Aparcaments, admet que “és una zona poc utilitzada i un es pot sentir ofès amb les dificultats que hi ha per trobar aparcament, però la solució passa pes reestructurar tots els aparcaments i no només aquest”.

Ignasi Riera, que valora positivament la proposta d’ICV-EUiA, assenyala que la manera de modificar aquests usos ha d’estar recollida a les ordenances fiscals en relació als aparcaments. S’han d’aprovar aquesta tardor per tal de ser efectives al 2015. Assegura que estudiaran i tindran en compte les propostes de l’oposició.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist